Zobacz pełną wersję : Cos dziwnego z B.Smithi...
Moj pajaczek (L10) od paru miesiecy ma kryjowecze w postaci polowki kokosa ze zrobionym wejsciem (taki kokosc jak sprzedaja w kakadu). I o tych kilku miechow tylko raz wszedl do kryjowki, dodam iz bylo to przed malym przmeblowaniem w terra:/ Czy to moze byc wina malego wejscia? Jezeli tak to moze zrobie z tego cwiartke kokosa...
małe wejście nie ma znaczenia - jak by chciał wejśc to by zrobił podkop pod tego kokosa
Sam mu taki podkop zrobilem:))
Ale masz problem.... ja to bym się cieszył, że pająk ciągle na wierzchu.
moze mu sie nie podoba:) a tak na oko przejdzie?? jesli nie to wez mu powieksz wejscie i na przyszlosc nie kupuj polowek w kakadu-taniej ci wyjdzie samemu zrobic-kokos kosztuje 2 zl. i tylko go musisz przepilowac i zjesc zwawartosc.
KoMar_83
16-09-2013, 14:20
właśnie... sztuczny problem... też bym chciał takiego pająka, co woli posiedzieć na powierzchni... moje tylko się rozglądaja, gdzie się zakopać...
Co do zjadania zawartosci, to bym sie tak nie spieszyl :) Kiedys moj znajomy kupil kokos, a mleczko w nim bylo juz dawno zepsute, zjedzenie tego skonczylo by sie szpitalem chyba :/
Tak na oko na pewno przejdzie:) A poza tym napisalem ze juz raz byl w srodku tylko ze terra wygladalo troszke inaczej:D
Swoja droga macie racje, lepiej niech siedzi na gorze:P
ha ha ha no to wyrzucic zawartosc jak kto woli. ja tez pamietam trafilem na calkiem wstretny okaz!!! tak czy siak bardziej sie oplaca niz przeplacac w kakadu
na kryjowke dla nastepnego spidera mam juz pomysl. oczywiscie zakladajac ze nastepnego kupie naziemnego :) Mianowicie zakopuje to polowy gliniana doneczke i z tylu na powierzchni tez zakopuje zeby wyszlo cos w stylu jaskini:))
Moj kędzior przeważnie co dwie wylinki sie wyprowadza z kokosa a pozniej za 2 wylinki wraca :D
Kup sobie jakiegoś podziemnego, te ciągle siedzą w kryjówce, będzie problem z gowy.
tez mam smithiego. i ani razu nei schowal mi sie donory, moze one lubie sie wygrzewac, jak chcesz to daj mu jakas wieksza temperature, moze sie troche przegrzeje, i zobacz czy sie schowa do nory,