Zobacz pełną wersję : dla pasjonatow
polecam swietny material...
http://www.cogs.susx.ac.uk/ccnr/Papers/Downloads/Harland_JEB2002.pdf
miodzio...
loko, skąd wygrzebujesz takie rzeczy?
poza 2 godzinami snu, w nocy szukam :P
ale experyment zajebisty, slyszalem juz o nim ale nie moglem znalezc zrodla..
nie moge tego pliku otworzyc :]
Tak, moze kiedys podszkole swoj angielski do tego stopnia... ze zrozumiem.
nie mam ale ide sciagnac z sieci..txs
Bez acrobata nie otworzysz. Nie ma jak PDF
w koncu odpalilem..niezle loko..fajna lekturka na dobranoc.Pozdro
no to mam lekturę na dziś wieczór, zapowiada się świetnie
cyclosternum
13-09-2013, 05:18
lektórka napewno interesująca ale może ktoś by sie skusił na przetłumaczenie tego na Polski ??? ;-)
myślałem o tym, obada się sprawę
juz zaczalem, pewnie troche to potrwa bo mam tez inne zajecia, ale jak uzyskam zgode autora na publikacje tlumaczenia to wkleje je na forum.
hmm mam zamiar uruchomic na nadrzewnych dzial z Ciekawymi PDF`ami i loko pytanie do Ciebie moge zamiescic te co mi kiedys przyslales o neurotoksynie?? mam tam jeszcze duzo nowych takze kazdy bedzie mial po czytac ok 15 plikow, tylko musze je odzyskac z serwera.???
Pozdrawiam.
przed publikacja musisz skontaktowac sie z autorem (w przypadku tlumaczenia) i uzyskac zgode, nie ma z tym nigdy problemu. po publikacji tlumaczenia zawiadomic go i podac link do miejsca gdzi etekst umieszczasz.
Jesli umieszczasz orginalny tekst musi sie tam znalesc informacja o autorze i kontakt z nim oraz zrodlo z ktorego dany tekst pochodzi.
hmm to troche inaczej chcialem dac po prostu oryginalny plik w PDF`ie zamiescic na stronie zeby ludzie sobie sciagali niestety nie przetlumacze bo moj ang jest ubogi ale jak ktos by sie zdecydowal to swietna sprawa :D
mozesz umiescic jako plik do sciagniecia, bez problemu. Ja bym kurtuazyjnie powiadomil autora, choc nie jest to konieczne.