Zobacz pełną wersję : Z pudełka do pudełka....
Witam
Mam mały problem....Nie mam pojęcia jak vegansa L/1 przenieść z pudełka po kliszy do drugiego prawie takiego samego tylko że przezroczystego.....
Morzecie coś doradzić.....On jest dość szybki....Narazie podstawilem obok siebie wejściami i czekam aż sam przejdzie ... :/ ...
Dzieki za odp...
otworz puste pudelko, potem to z pajakiem, zetknij koncami, puknij, i zamkinij,,,
by tylko takie problemy nas dreczyly.
Puknij siebie lepiej.....Takie pukanie nic nie daje......
"Bez urazy loko....
heh jak boisz sie przezucic vagansa to lepiej daj sobie spokoj z pajakami :)
cyclosternum
06-09-2013, 10:41
a poco go przekładzasz jak sie boisz lepiej go zostaw jemu jest bez rurznicy czy czarne czy białe
włącz wibracje w telefonie - przyłuż do pudełka z pająkiem :) troche taki hardcore ale pomaga
Nastepny......Wez idz na podworko lepiej sie przewietrz...... jak sie nie zna odp to sie nie udziela.......DzieX
Moja wypowiedz byla do ziu...........
No i po krzyku juz se poradzilem.....................................
jak sie boi pajakow to sie ich nie hoduje! a w szczegolnosci brachypelm.
co bedzie jak urosnie? i bedziesz musial go przesniesc? Ja tylko dobrze Ci radze ale zrobisz jak zechcesz. I nie rzucaj sie tak.
Odp znam jak mowili koledzy, albo lawiej bierzesz pajka i idziesz nad wanne wyposzczasz go tam i lapiesz w drugie moze i szybki jest ale nie ucieknie Ci L1 z wanny :)
Co to znaczy wogole boi.....Ja poprostu sie pytam jakie moga byc sposoby by zaoszczedzic mu stresu.....a ty :to niech nie hoduje:.....Cos ci nie pasuje to niezagladaj do moich postow i bedzie pokrzyku albo lepiej zrezygnuj z tego forum jak tak ci zle..................
hmm smieszny kolezka z Ciebie a jakie moga byc sposoby ?!? inne jak nie takie jak dostales przyklady, najlepiej upic pajaka i sie nie bedzie stresowal, setka wodki starczy. Pajaka nie przekladasz codziennie jak go sie przeklada raz na 3 tygodnie to mu sie nic nie stanie heh. Zobaczysz moze jak troche takie banaly opanujesz, czekasz sobie na ciekawy post a tu Ci pisze gosc jak przelozyc L1 ;] no ale nic moje skromne zdanie. Od dzis bede wiedzial zeby do twoich postow nie zagladac jak nie potrafisz przyjac porad czasami krytycznych.
Pozdrawiam.
To se ku*** czekaj na innym forum.....Czekasz na ciekawy post ojejkujejku nie z***aj sie...........Ja niemoge dlaczego nie morzesz zaakceptowac tego ze nie tylko na tym forum siedza Najlepsi z najlepszych hodowców tu tez sa i ludzie poczatkujacy.....albo to zaakceptujesz albo sobie znajdz porzadne forum gdzie przesiaduja tylko madralscy......
Panowie, nie kłóćcie się już - bardzo ładnie proszę... :P
Chciałem jeszcze tylko na koniec zauważyć Kosiu, że nie ma takiego pająka jak vegans. Jest natomiast B. Vagans.
Wielki madrala od siedmiu bolesci sie znalazł.......................................
Boze soeki jak widzisz nie pisze najlepiej na klawiaturze to sie nie czepiaj i ty chociaz.........
bueheheheh ty nawet nie jestes poczatkujacy bo Cie prawda w oczy kole :) ty jestes POKIEMON !! :D
NIE POZDRAWIAM POKIEMONA
EOF
przejdźcie sobie Panowie na priva a nie forum zaśmiecacie
ja wam powiem ze dopiero jaja to przekladac juz duzego- tak l.8 trynidada to sa jaja dopiero. ale nie bede was juz nudzic. l.1 vagans to pikus w porownaniu. co ty kosiu zrobisz jak on podrosnie-sprzedasz chyba??
mój kuzyn jak przesadzał cambridgei to mu sie wysmyknoł i go po pokoju ganiał a ja osobiscie to goniłem mojego murinuska po domku
u mnie siedzial kiedys w szklance na chwile za nim go moglem wsadzic do nowego domku. i szklanka sie wywrocila a on przelecial przez caly pokoj na lozko po ktorym go ganialem. chlopak ma juz 4 ucieczki zaliczone ale ta byla chyba najbardziej hard corowa
Jak masz taki problem daj sobie spokój z pająkami. Ludzie normalnie Ci odpowiadają a Ty się burzysz. Postaw oby dwa pudełka obok siebie i czekaj ze dwa tygodbnie zanim pająk się ruszy. Ludzie - pomyślcie czasami...