Zobacz pełną wersję : National Geographic
Grażynka
02-09-2013, 04:04
dziś
19:00 "Tarantula" - moze coś nowego puszczą ( w co watpie)
Niestety nie mam takiego kanału dostepnego więc nie oglądne :( Zdaj relacje czy coś ciekawego się dowiedziałeś!
sie zobaczy... ale tez nie sadze zeby cos ciekawego powiedzieli czy pokazali. obym sie mylil...
Bedzie trzeba zobaczyc ten program mam nadzieje ze pokaza cos ciekawego
OmeN napisał(a):
> Niestety nie mam takiego kanału dostepnego więc nie oglądne :(
> Zdaj relacje czy coś ciekawego się dowiedziałeś!
>
niom...........hmmmm........... nick "grażynka" raczej mówi że to jest dziewczyna;)
a odnośnie filmu to zobaczymy.
Oj sebooz, od razu widać że nie znasz naszej forumowej "Grażynki".. :>
A jesli chodzi o NG, to nie sądzę żeby jakieś nowe programy nagle pokazali..
niom fakt faktem nie znam jej (jego??) ale z niku tyle tylko wywnioskowałem. Jeżeli się pomyliłem to OmeN - zwracam honor.
A wystarczyło zajrzeć do profilu. ;)
FaUnA_BoX
02-09-2013, 07:57
hmmm jest mały problem :D bo dzisiaj o 19 nieleci żaden program o pająkach tylko jakiś Lód zajrzyjcie do programu :/... ktoś nam podaje złe imfo...
Grażynka
02-09-2013, 07:59
ale na stronce jest napisane jak byk ze dziś o 19 00 jest
http://www.tv.terrarium.com.pl/
sorki jesli sie myle ale to nie moja wina :/ :|
Hmm, no i nie bylo :) Poskramiacze Wezy zamiast Ptasznikow;]
u mnie cos o lodowcach a pozniej o pawianach lecialo. zato animal planet pokazalo parahybane... przez jakies 10s.... przynajmniej powiedzieli ze wyjatkowo zadko umiera sie od ukaszenia ptasznika...
...ale jednak się umiera.
Mogli by w końcu raz na zawsze zapszeczyć.
oni powiedzieli ze znaja tylko 1 czy 2 przypadki smierci, wiec nie jest tak zle. jesli jestes alergikiem i uchla cie jakis pdziemny to roznie moze byc. jesli nie znajdziesz sie szybko pod odpowiednia opeka medyczna to masz chyba prawo zejsc z tego swiata... i o czyms wlasnie takim mowili.