Zobacz pełną wersję : zdjecie Chromatopelma cyaneopubescens l2
Witam
tak jak w temacie ma ktos moze zdjecie chromy l2?? szukalem ale znalazlem tylko starsze a potrzebuje konkretnie l2:)
Z gory dzieki
Hehe, a po co Ci zdjecie tak malego pajaka? Nic szczegolnego nie zobaczysz :/
PMajdan a fotki makro? Wtedy 2 wylinka wygląda jak 10 :)
Deathscythe
28-05-2013, 17:19
Szukajcie a znajdziecie - tak gdzieś było napisane :)
Miniatura dorosłego po co ci te zdjęcie zobacz chrome po 6L i to bedzie to samo tylko ze w pomniejszeniu
"boss" po 6wyl. chromcia poradzi miec niebieskie nozki juz :)
jak to nic szczegolnego
pmajdan ty chyba nie widziales malej chromatopelmy
po L2 wyglada tak samo jak po L1, ma bladopomaranczowe odnoza zakocznone granatowymi chyba "bucikami", odwlok ma pomaranczowo czarny
szukaj pod haslem spiderling
w niedziele-poniedzialek bede robil fotki moich ( wtym chromy L1) to zobaczysz
http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?p=263627#post263627
Chroma po 1 wylince. To drugie to E. murinus.
No no no mała jest ładniejsza od duzej ;P. Ale e. murinus tak jest najladniejszy... Nie moge sie nie pochwalić mam takiego gościa od wczoraj :D:D:D:D ;P ;P ;P
Dzieki mordo:)
chociaz jeden konkretny, reszta tylko a po co, taki sam jak l1, albo jak l6 tylko ze wiekszy. Jak nie macie fotki albo nie chcecie sie nia pochwalic to po co pisac?? temat jest dokladnie opisany, a potrzebuje fotki malego chroma bo na dniach jade po takiego malucha i nie chce zeby gosciu wcisknal mi cos innego!!
To jest Chroma po 1 wyl. Po 2 wygląda identycznie tylko troche większa.
No ja mówiłem ze tak samo wygląda jak więkasz :D
jak chcesz zobaczyć chromaltopelme l1 i l2 to zapraszam na www.metus.asmed.pl ta zdiecia w mojej galleri
Dzieki wszystkim ktorzy przyczynili sie do powiekszenia mojej widzy:) raczej gosciu mi nie wcisnie czegos innego heh:) nie dam sie.
Pozdrawiam