Zobacz pełną wersję : Który bardziej "walnięty"?! :D
P. cambridgei czy P. irminia? Który z nich częściej okazuje się agresorem?!
Sorx, ze nie na temat: (ponczos - dostales prezentacje?)
Atrax Robustus
10-03-2013, 15:59
Na przemian. Nie ma reguly, kup i sprawdz :)
_INVISIBLE_
10-03-2013, 16:52
To wrzystko zalerzy jaki jest ptasznik, od jego charakterku, czy warunkow panujacych w terra. Nie ma reguly ktory jest agresywny
mój cambridgei tylko jak go przekładałem przyjął pozycję obronną. Na ogół jak mu sprzatam to sie chowa.
IMO irminia bardziej postrzelona, tyle ze to glownie zalezy od danego osobnika.
RAMMSTEIN1
11-03-2013, 00:40
P. irminia :)
Tez sie zgodze ze P.irminia, ale zalezy od osobnika moja jest szalona nawet w porownaniu do murinka :D
kuba66643
11-03-2013, 02:00
Moje Irminie sa jak anioly, a P. cambridgei to swiry, ale to nie regula
hehe kupiłem teraz irminie i cambridgeia w świetochlowicach i irminia bardziej rozbrykana była :)
Ja spotkałem się z opiniami, że to cambridgei jest bardziej postrzelony od irminii, ale wydaje mi się, że to cecha osobnicza, ale oba na pewno są bardzo szybkie. Ja mam irminie i ona jest raczej płochliwa niż agresywna, niedługo będę ją przekładał do nowego lokum to zobaczymy na co ją stać :).
ja myslę że z pająkami tak jak z ludźmi. Psalmopeusy:dresiarze, Avicularie:chojraki, brachypelmy:lafiryndy.......i tak dalej :P:P:P
Wg. mnie irminia jest bardziej agresywna a cambridgei bardziej płochlowy (jak mu się lekko dmuchnie juz spieprza).
moja irminia jest postrzelona , blondi jest postrzelona, murimki sa postrzelone, vagansy sa postrzelone , jedynie poecilotheria fasciata nie pokazuje rogow, jedynie ona jest spokojna :) wiec jak widzicie nie ma reguly, bo jesli p.fasciata potrafi byc spokojna to b.albopilosa moze sie trafic walnieta :)