Zobacz pełną wersję : skorpion w bursztynie
http://allegro.pl/show_item.php?item=23882550 .... swietnie...
mam cos identycznego tylko troszke wiekszego...
ciekawe co za idiota ich tyle pozabijal dla bryloczka
Grażynka
10-03-2013, 08:23
bardziej by mu sie żywe opłacało sprzedać chyba.....
i to nie jest bursztyn tylko plastik, mam takiego ;\
nie wiem nie widzialem ale moze sa to wylinki??
pozdrawiam!
ehh serio by lepiej na tym wyszedł (i one też:)) sprzedając żywe.... szkoda zwierzątek:/
A ja bym z checia takie cos mial :E
ja też to mam :P na zielonej szkole w Jastrzębiej Górze to kupiłem na targu za 7 zł.
DragoN16
10-03-2013, 13:17
i widać ludzką głupote. Takie to tanie to sie wyśmienicie sprzedaje, a macie pojęcie ile niewinnych stworzeń ginie by były ozdobą kluczy, lub wisiorkiem. Szkoda słów.
Gdyby to byly prawdziwe skorpy to takie tanie by nie bylo
Ile niewinnych skorpionów ginie w Meksyku. Idą do zegarów na ściane, obrazków, kalendarzu... do wszystkiego. Ale oni mają ich tam takie zatrzęsienie, że gościu chodził z miską i w godzinę nazbierał ponad 300 sztuk...
DragoN16
10-03-2013, 13:36
a co to niby jest jak nie skorpiony prawdziwe?????????????
a skad masz pewnosc ze Ci na bazarze wpychaja prawdziwe skorpiny w bursztynie za 7 zeta?? ZAstanow sie:)
Moze to wylinki jakoś sprepraowane czyms wypchane!
pozdrawiam!
Wylinka jest w środku pusta. Widać to gołym okiem.
wiem! ale może czyms wypychają kto wie te ich sztuczki jak gdzieś pojade kupie rozwale to i obczaje chyba że ktoś poświęci!:D
pozdrawiam!
Wypchanie małej wylinki? Wiesz jakie to trudne... To małe skorpionki są.
w sumie tak! się zobaczy jak się sczai!
pozdrawiam!
Atrax Robustus
10-03-2013, 15:32
Juz latwiej by tam wpakowac skorpiona niz wylinke :)
...chociaz w sumie, po namysle, stwierdzam, ze to jednak troche wiesniackie =)
A masz pojecie ile niewinnych swierszcz, macznikow etc ginie pzez Twoje zwierzeta? Masz pojecie ile niewinnych krow swin etc ginie przez Ciebie i Twoich znajomych po to tylko by zaspokoic wasze poczucie smaku?
Co za hipokryzja.... :(