Jarek Zajączkowski
12-10-2011, 14:13
Witam po krótkiej przerwie i pozdrawiam Wszystkich!
Przepraszam za wykorzystanie głównego forum w nietypowej (dla mnie)sprawie. Spełniam jedynie prośbę wieloletniego przyjaciela - uznanego i znanego hodowcy gadów. Z powodów osobistych jest on zmuszony pozbyć się (z żalem!) swojej kolekcji zwierząt - nawiasem mówiąc zdrowych i wspaniałych!!!!! Korzystam z Forum , aby poinformować Was o możliwości nabycia:
1. 3-metrowego samca pytona tygrysiego,
2. 1,5 metrowego samca pytona tygrysiego
3. 2-metrowego boa dusiciela
4. 70-centymetrowego samca żółtopuzika
5. 2 żółwi greckich (18 i 12 cm dł plastronu)
6. 85-centymetrowego legwana zielonego - samiec
7. 60-centymetrowego kajmana okularowego.
Zgodnie z wolą Właściciela przekazuję, że osoby zainteresowane otrzymają ode mnie numer telefonu dla bezpośrednich pertraktacji cenowych. Odbiór zwierząt jedynie osobiście (Wrocław). Właściciel wyklucza oddanie zwierząt do Ogrodu Zoologicznego.
Przepraszam za wykorzystanie głównego forum w nietypowej (dla mnie)sprawie. Spełniam jedynie prośbę wieloletniego przyjaciela - uznanego i znanego hodowcy gadów. Z powodów osobistych jest on zmuszony pozbyć się (z żalem!) swojej kolekcji zwierząt - nawiasem mówiąc zdrowych i wspaniałych!!!!! Korzystam z Forum , aby poinformować Was o możliwości nabycia:
1. 3-metrowego samca pytona tygrysiego,
2. 1,5 metrowego samca pytona tygrysiego
3. 2-metrowego boa dusiciela
4. 70-centymetrowego samca żółtopuzika
5. 2 żółwi greckich (18 i 12 cm dł plastronu)
6. 85-centymetrowego legwana zielonego - samiec
7. 60-centymetrowego kajmana okularowego.
Zgodnie z wolą Właściciela przekazuję, że osoby zainteresowane otrzymają ode mnie numer telefonu dla bezpośrednich pertraktacji cenowych. Odbiór zwierząt jedynie osobiście (Wrocław). Właściciel wyklucza oddanie zwierząt do Ogrodu Zoologicznego.