Zobacz pełną wersję : Film o pająkach do ściągnięcia!!
Tyle było postów na temat tego filmu co był parę dni temu na TVP2. Jak ktoś chce to proszę bardzo. Film zajmuje 252MB. Jest w formacie asf więc trzeba Windows Media Player.
o to link do pliku: www.sikor.kg.net.pl/pajaki.asf
Jakby ktoś miał jakieś filmy o ptasznikach to proszę o kontakt skater38@wp.pl lub gg1454244
Slipknot Rulez!!!!!
Hehehehe. Wlasnie sciagam. Ciekawy program był...
chwała sikorowi oraz ardiemu za te filmy ja już sciagam:)
pozdrawiam!
bart1990ek
06-03-2013, 03:44
ile trwal ten program??
czy wy macie jakies problemy przy otwieraniu strony ?
bo u mni muli i muli i nic
jakby kto chciał to zobaczcie stronke:
http://giantspiders.com/video.html
jest na niej kilka filmików z kopulacjami róznych pajaków...
może troche mulic, bo na serwerze sa limity max. transferu. apeluje o cierpliwosc.
z tego co wiem, jak wrzuciłem, to odrazu dwie osoby zaczęły ściągać, więc poczekajcie cierpliwie, aż się zwolni serw.
Ja sobie dre, dzieki wielkie.
siemaka. ardi spoko ze wrzuciłes ten film ale mam male pytanko bo jak wejde na www.sikor.kg.net.pl/pajaki.asf to ten film mi sie od razu odpala a ja chcialbym go na dysk sciagnac Powiecie mi jak mam to zrobic?
Dzieki z góry Pozdrawiam ;-)
najlepiej moiec jakies wspomaganie typu download accelerator albo flash get
pozdrawiam
najlepiej właśnie weź zainstaluj flashget'a, skopiuj link do filmiku a potem go wklej w programie.
Slipknot Rulez!!!!!
Loko przypominam ze to ten co był na tvp2:)
pozdrawiam!
KaMiL_15
06-03-2013, 10:44
mi wogóle stronki nie otwiera :/
strasznie muli obejrec nie moge...:/ aa jak mozna gos ciagnąc??:)
flash getem albo download accelerator albo cyms innym co ściąganie wspomaga pozdrawiam!
no wreszcie cos nowego zamiast jakis postow o wylinkach itp. :)
_INVISIBLE_
06-03-2013, 14:12
U mnie gdy wchodze na ta strone wyskakuje mi zupelnie inna i nici z tego:(. Ale nie poddam sie bez walki:P
juz sciagam... szkoda ze tak wolno idzie :( a czasem wrecz przerywa :/
Dzieki!
A mozesz moze wrzucic ten z National Geographic jesli masz? Byl troche trudniej dostepny :/
http://www.sikor.kg.net.pl/pajaki.asf
i nie ściągajcie WMP czy Internet Explorerem, bo to nie ma sensu.
wkleić ten link do flashgeta i czekać, kiedys sie ściągnie
predkosc jest fajna...za 2 godzinki film powinien byc u mnie:)fajnie ze komus sie chcialo go umeiscic w sieci:)Dzieki i pozdro
czytajcie dokąłdnie wpisy....przecież pisałem, że jak dużo osób ściąga, to muli. CIERPLIWOŚĆI!!!!! NIKOMU NIE ZABRAKNIE ;)
mam juz filmik:)Dosc fajny :))
Ja tez juz obejrzalem moze ktos nastepne udostepni?
przy okazji
co to znaczy w Windows Media Player "BUFOROWANIE" ?
bo dalem do medii player link i chchce zeby cos z tego bylo a tu pisze buforowanie
wy tez nie macie najlepszej jakosci ?
czy tylko u mnie ;/
:) BUFOROWANIE program sciąga część pliku na dysk i zapisuje w pliku tymczasowym potem zaczyna go odtwarzać a w tym czasie buforuje dalszszą część pliku jakość zalerzy od rozdzielczośći w jakiej filmik był zgrany nic więcej nie wyciśniesz z tego w leprzej rozdzielczośći zajmował by conajmniej raz tyle co niektóre łącza by nie uciągneły.Ardi dobrze zrobił że akurat w tej rozdzielczości zgrał bo nikt nie jest poszkodowany.
wszędzie jest taka jest to zgrywane z tunera tv wiec nie spodziewaj się super jakosci a jezeli byś kcial to nie bylo by to 250 mega tylko 2-3 razy tyle:)
pozdrawiam!
jakość dobra, sie właśnie obawiłem, żeby film nie zajmował 600mb. a tak full screen, na łóżko (3 metry od monitora) i od razu nie ma pixeli :P.
Jeśli ktoś ma inny film niech sie zgłosi