Zobacz pełną wersję : Dziwne zachowanie!!!
Deathscythe
15-02-2013, 14:47
Siemanko, mam mały problem z moim małym (L1) smithi. Dostałem go niedawno i pajączek przez cały czas biega po ściankach na górze. O co mu chodzi?? Może więcej powietrza?? Pomóżcie...
masz wiec sprintera :] ciesz sie bo jak moj sie obruci raz na dobe to sie ciesze...
Deathscythe
15-02-2013, 15:15
On więcej czasu spędza na ściankach pudełeczka niż na podłożu :( Jednak wolałbym żeby chodził po podłożu
haha chyba to co bys wolal nie ma jednak dla niego zadnego znaczenia :)))
moja emilia tez lata w kolko po calym terra a jej ulubiona poza to wiszenie do gory nogami na "suficie". idiotka spada przy tym z 10 razy dziennie no ale jak ja jej wytlumacze ze jest gatunkiem naziemnym :PPP ?
zwykle zachowanie wiekszosci pajakow ;P nie ma co sie martwic
Spoko, nic mu sie nie stanie. Poprostu lubi tak, po wylince moze sie to zmienic.
Nie ma co panikowac :)
MOj np. nadal biega w kolko, o czym juz mowilem.
Wiecej powietrza? Nie nie nie... nie mozliwe... one nie zuzywaja tyle tlenu....
tak a jakby tobie tak zaczeli wymawiac co ty robisz gdzie lazisz itp.
wiecie co ludzie czytam to forum i coraz bardziej banalne sa te wszystkie posty
to juz normalnie mnie meczy wyskakuje ci gosc czemu jego pajak biega po scianach :-/
ja swoja smithi nie widzialem raz 2 miesiace zeby sie ruszyla a jak ja kupilem to latala jak szalona
niedlugo sie zaczna posty typu czemu moj pajak zrobil kupe
ludzie naprawde opanujcie sie bo to jest bez sensu takie banalne pytania zadawac
:-/
na poczatku jak czytalem forum mialem radoche teraz zagladam tu raz na tydzien jak mi sie przypomni ze takie cos istnieje...
Deathscythe
16-02-2013, 01:05
Wielkie dzięx za wszystkie odpowiedzi!!! A co do wypowiedzi Robsona to całkowicie się z nim nie zgadzam ponieważ każdy początkujący hodowca może zadawać pytania nawet jeśli są one głupie...
On też był kiedyś początkujący i zadwał pewnie równie głupie pytania. Pozatym moje nowe motto:
NIE ODPOWIADA NA FORUM?? TO WYPAD, NIKT TU NIE TRZYMA!!!"
Grażynka
16-02-2013, 04:12
głupie hasło mIRO, Robson ma racje w 100%.
no bez przesady "czemu mój pajak chodzi po ścianach" (hahaha)
mIRO tak jak cie bawi to ze czytasz codziennie posty tego samego typu no to gratuluje
poza tym jakbys mial czytrac przez caly czas to samo to tez ci gratuluje :-/
Deathscythe tak bylem poczatkujacym ale zadawalem naprawde rozsadne pytania i nie myslalem o tym ze moj pajak nie jje albo cos po prostu mialem to gdzie bo przeczytalem wczesniej faq
a nie zadawalem pytania w stylu moj pajak chodzi po scianach no i co mam zrobic :-/
no i powiedz mi kto ci poradzi co masz zrobic??
zastanow sie jak ty masz cos zrobic co powiesz mu zeby lazil po ziemi?? a moze sam go zrzucisz??
bez jaj ludzie bez jaj
Zgadzam sie z Robsonem. Coraz wiecej jest takich postów!!!!
typu:
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=30870&t=30870
Atrax Robustus
17-02-2013, 03:32
I Wy nie musicie ich czytac.. a ja musze czytac wszystko, co sie tu napisze :/
Ale nie narzekam :>
Od tego jestem, zeby wyrzucac to czego tu nie trzeba :>