Zobacz pełną wersję : blondi
Czy ktoś wie jak zapakować dużą blondi (1-2 wylinki do dorosłości) i czy jest to w ogóle możliwe?
No jak to jak, tak samo jak kazdym innym pajakiem. Zywisz, utzrymujesz odpowiednie warunki.... czyscisz terrarium.. nadzorujesz i opiekujesz sie... cos niemozliwego?
Czlowieku jak czytam to co TY wypisujesz odkad sie zalogowales na forum to mi rece opadaja. Panie MAJDAN zanim sie cos napisze to sie czyta na co sie odpowiada...
Pozdrawiam
Nazar
hmm...wydaje mi sie,ze kolega pytal,jak zapakowac dorosla blondi,ktorej brakuje 1-2 wylinki do doroslosci - chodzi o przesylke duzego,doroslego prawie pajaka...
Wiem wiem, zauwazylem ale za pozno.... spiacy jestem.. caly dzien na ulotkach minal.. oczy juz nie te same..... psheprasham... (i zaden tam 'prosze panie' , mam dopiero 19 latek)
_INVISIBLE_
10-02-2013, 15:26
Pakujesz ptasznika tak jak kazdego innego :) i wysylasz
To znaczy ze juz Pan jestes:)
Pozdrtawiam
NAzar
tylko w odpowiednio durze pudełko - nie staraj sie jej upchać w pojemniczek po filmie :P :P
osobiście polecam plastikowe takie na rzarcie z leclerka
'Durze' pudelko jaki ma rozmiar?
A pojemnik plastikowy na 'rzarcie', co to moze byc? Gdzie mozna kupic?
Wiem, wiem, pzepraszam, ale niemoguem siem powztzymadz.
Wcale ze nie. W kazdym spi dziecko... we mnie nie :)
rastafaq
11-02-2013, 06:03
Troche to ryzykowne z takim duzym pajakiem i w dodatku ciezkim, wydaje mi sie ze ciezko zapewnic bezpieczne warunki dla niego.
dzięki wszystkim za pomoc
Niestety trzeba będzie się pofatygować osobiście :-)