Zobacz pełną wersję : wylinka starej blondi
krzdab2150
04-02-2013, 08:23
Trwa to już 12 godzin, ale w końcu pękła i się zaczyna :)). To stara samica, dlatego piszę post bo się po prostu boję. Tak duży pająk mi jeszcze nie liniał. Była już cała powycierana, - no, ostatnią skórę nosiła kilka lat, ok. 3 lat minęło od ostatniej wylinki.
4 miesiące temu zupełnie straciła aktywność - myślałem, że się już kończy i już nie będzie miała więcej wylinek, a jednak...
Ale najgorsze chyba ciągle przed nią....
Niestety linieje w ciasnej miseczce, no ale co - przecież jej nie wyjmę teraz!
Napiszę co i jak
pozdrawiam
Krzysiek
Atrax Robustus
04-02-2013, 08:29
Trzymam kciuki!
Pewnie bedzie liniala dosc dlugo, ale wazne zeby jej nie stresowac. A zreszta to na pewno wiesz.
No jestem z wami, moja smithi liniała okolo 12h, wiec zycze wam udanej wylinki.
Murinusek
04-02-2013, 08:37
Trzymam kciuki za powodzenie wylinki:) Bedzie dobrze, wazne zebys nie stresowal dziewczynki no i co najwazniejsze GRATULACJE, hehe!!!
POzdrawiam
RAMMSTEIN1
04-02-2013, 09:13
jak wszyscy to ja tez :D
3mam kciuki i napewno wszystko będzie allright :]
wlasnie moj albopilosum przechodz 7 wylinke, a mam "go" lub "ja" od 6 wylinki...mam maly stresik :D
zapomnialem napisac
trzymam kciuki !
Piotrw126
04-02-2013, 11:29
kiedy mija blondi bedzie taka .... trzymam kciuki ( ja ma 7wyl. i liniala 12h bedzie dobrze)
Trzymam kciuki!
Kiedyś emitowali na tarantulacam.com wylinke też takiech 5letniej chyba. Doszło do tego, że trzeba było podnieść starą wylinke, bo była za ciężka dla pająka.
krzdab2150
04-02-2013, 13:23
Witam!! Dzięki - jest 20.34.
Sukces!!!! Koniec!!!!!
Wspaniała, czarna blondi leży ciągle na plecach - wyszła bez przeszkód!
Sama wylinka jest imponująca - wyjęta posłuży niecnym celom. Cieszę się, że się udało (jak na razie) - to dzięki temum, że trzymaliście kciuki!!
Pozdrawiam!! :))))))
wiedzialem ze bedzie dobrze bo dlaczego nie mój vagans też jest stary bykol:) i też przechodzi wylinke jak trza mam pytanko ile ta blondi jus ma cm:D tak na oko
Piotrw126
04-02-2013, 13:29
tez chcialem się o to zapytać co Roko ale jeszcze powiesz ile ona ma lat :)
Krzdab zmierz ile cm ma wylinka z nogami. :)
niezle! zrob zdjecie wylinki przy linijce :) albo napisz ile tam samiczka ma teraz wielkosci..
krzdab2150
05-02-2013, 09:54
Wylinka z nogami ma przeszło 20 cm, ale samica nie należy raczej do dużych. Jest raczej mała w porównaniu z innymi blondi, jakie widziałem.
Nie mam aparatu, ale jak pożycze to zrobie zdjęcie (nie obiecuje)
Pozdrawiam
Krzysiek