Zobacz pełną wersję : chlopiec czy dziewczynka
nie jestem pewny ale wydajie mi sie ze to samica pomozcie mi!
Po pierwsze pokazujesz wylinke ze złej strony, a po drugie to co nas interesuje jest pozwijane :]
:) Juz jest lepiej. Jeszcze tylko rozprostuj to co jest pozwijane Musza być widoczne 2, a najlepiej 4 białe płucotchawki od wewnętrznej strony i wtedy mozemy szukac fałdki.
wiesz co to zrobie to po nastepnej wylince gdyż wszystko mi sie łamie poczekam jeszcze:)
No niestety, niewiele widać :)
RAMMSTEIN1
13-11-2012, 06:47
no fakt, fotki nie za bardzo wyszly, najlepiej jest sprawdzic gdy ptasznik lezy na plecach ( po ktorej wylince jest Twoj pajak ? ) powinna byc widoczna u samic taka szparka u samcow jej nie ma...
niedługo jak mój kędzior przejdzie 9 to wrzuce do tego posta jego zdjęcia i ocenicie :) będę dźwięczny
to wylinka samicy ch.cyaneopubescens
Był kiedyś link do takich obrazków z rozróżnianiem płci, mozecie go podac bo jestem ciekaw
RAMMSTEIN1
13-11-2012, 10:50
o to chodzi -> http://www.ptaszniki.republika.pl/plci.html ?? :))))
http://www.ptaszniki.republika.pl/plci.html
........może coś CI pomoże ten link
RAMMSTEIN1
13-11-2012, 10:55
hehe - bylem szybszy :P
mój kędzior niestety zniszczył wylinkę... :/ zmoczyłem ją i jakoś tam ustawiłem... :P
widzicie tu coś?
jak nie to się jeszcze trochę pobawie :]
no i jeszcze jedno... trochę jaśniejsze, ale chyba tylko literalnie...
jestem szczęśliwy :) ale nie napisałeś tego z pełnym przekonaniem :(
błyszczy sie troszkę to drugie.....ale myślę że samica.....trzecie zbyt jasne
RAMMSTEIN1
13-11-2012, 11:31
hmm...IMHO samica :)
100% samica dam sobie ręke uciąć, moze zrobimy jakieś nagrody za odróżnieanie plci ;)
RAMMSTEIN1
13-11-2012, 11:41
hehe - wlasnie, MAjStER 0,5 litra ;) i szampan dla Atrax'a ;P
z chęcia wam przyjade tylko macie sie wszyscy wbić na metę do boogiego! :)
nie przyjade tylko postawie hahaha :P
czy plec dac sie poznac tylko po wylince od spodu? a da sie poznac na zywym pajaku? np jak siedzi na szybie i wszystko mu/jej widac?
RAMMSTEIN1
17-11-2012, 06:02
da sie, ale pajak musi byc nieco..podrosniety ;)