Zobacz pełną wersję : czym obkleic tera dla imperatorka???? :):):)
mam taka posbe czym najlepiej obkleic scianki tera dla imperatorka ?? zeby bylo najkorzystniej dla jego warunków
DZIEKI Z GURY !!!!
Mysle, ze zdjeciami nagich niewiast :]
Plakat Michała Wiśniewskiego będzie najbardziej odpowiedni. Pająk dostanie 1 wylinke gratis z wrażenia:)
Norysek z tego co wiem to imperator to skorp a nie pajak :)
ciii.. ważne, że też przechodzi wylinki... :P i że jedną dostanie :P
czym najlepiej obkleic scianki tera dla imperatorka ??
Najlepiej niczym wewnatrz, jesli nie chcesz, zeby zwial.
Moje imperatory maja tarra z tapeta typu "dzungla" od zewnatrz, tak tylko, zeby zaspokoic ich zmysl estetyczny :)
Wyklej gownem krowim, dobrze trzyma wilgoc.A jak bedzie glodny to nawet troche skosztuje, ale najpierw sam sproboj czy nie jest za gorzkie..
ecccch frodo bez przesady, widzę że masz już trochę postów nabitych i napewno chętnie się dzielisz swoim bogatym doświadczeniem co widać wyżej
a wracając do tematu jak masz zaklejone szybą od góry to wzasadzie wszystkim (cement, kamienie, korek, pianka styropian itp a jak nie to niczym bo jak pisał walter zwieje
Atrax Robustus
04-11-2012, 18:28
Frodo -> Nie bede sie specjalnie wysilal, ale powiem tylko tyle: jeszcze jedno takie haslo, a stad wylatujesz na zbity pysk.
Troche bez sensu podejscie, ze zwieje, wazne zeby sie dobrze czul, tapeta dzungli raczej zaspokoi twoje zmysly Walterze :), dobra jest fyga, kleje do plytek ceramicznych i takie podobne, oprocz tego ze fajnie wygladaja to jeszcze wpijaja wode i trzymaja odpowiednia wilgoc.
Masz racje, Frodo.
Kleje do plytek ceramicznych sa bardzo dobre, swietnie imituja skale, wchlaniaja i utrzymuja wilgoc.
Tapety typu "dzungla", "pustynia" ... itp. maja glownie na celu zwiekszenia estetyki terrariow, a wiec przede wszystkim bardziej nam niz zwierzetom, ich mieszkancom.
Moze zauwazyles taki znaczek :) na koncu mojej poprzedniej wypowiedzi, swiadczacy o jej niezbyt smiertelnie powaznym charakterze.
Masz jakis problem, ktory powoduje Twoje dosyc agresywne i niezbyt dojrzale podejscie do wypowiedzi innych uczestnikow forum ... ale to jest TWOJ problem, ktorym wiekszosc z nas raczej nie jest zainteresowana.
Jesli wolno, radzilbym Ci poszukac jakiejs listy dyskusyjnej dla ludzi z problemami, depresjami, konflitami wewnetrznymi ... itd.
Tam napewno Twoja tworczosc bedzie duzo milej widziana.
ja mam u siebie obklejone tablica korkowa pomazana na zielono tzn farba w tubce na szmatke i mazanie po korku.Korek jest przyczepiony od zewnatrz.nawet niezle to wyglada-cos w stylu kory czy czegos takiego.
Co do ucieczek to male skorpy jasne ale duze sa chyba za ciezkie zeby wspinac sie po korku-ale moze jest inaczej.