Zobacz pełną wersję : strach
mój kedzierzawiec sie strasznie boi niewiem czemu jak wyjdzie ze swojej kryjówki (a nie wychodzi dalej niz 3 cm od kryjówki) a ja przejde obok terrarium on odrazu sie chowa. Czy to normalne
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH TERRARYSTÓW
może ma za duże terra? może dlatego jest nerwowy...
TERARIUM MA 30 DŁ 25 WYS 20 SZER
MA 4-5 CM A Z ODNÓŻAMI 7 CM
no to dobrze... nie przejmuj się tym... mój jest podobnej wielkości i też się tak zachowuje... jedynym mankamentem tego zachowania jest to, że ciężko jest spokojnie się pająkowi poprzyglądać ale nic poza tym :) :) :)
Atrax Robustus
18-10-2012, 15:23
w 2 slowach: masz kedzierzawca. Nie spodziewaj sie, ze rzuci sie komus do gardla lub wyzwoli Czeczenie, bo to nie jest zbyt odwazny ptasznik.
A teraz na serio - przyzwyczai sie do stresogennych sytuacji i z czasem przestanie tak reagowac - wiem to, bo moje robily identycznie.
A poza tym, jeastem pewnien ze łazi spokojnie kiedy Ty spisz i kiedy nie pali sie juz światło. Nie zapominaj, ze ptaszniki to nocne stworzenia.
P.S. Witam terraryste z Trojmiasta :]
Ja równierz witam
p.s to ja ostatnio pytałem sie ciebie czy masz na sprzedarz swierszcze na gg
_INVISIBLE_
19-10-2012, 05:59
Moja stromatopelma jest tak strachliwa ze jak tylko cos zrobie (ogolnie ) w pokoju to odrazu sie chowa ale czasem ( bardzo zadko) chodzi w nocy po terra :D nie masz sie czym przejmowac