Zobacz pełną wersję : niezwykłe zjawisko
bizkiters
06-07-2012, 04:22
mój kumpel powiadomil mnie że jest nowo odkryty gatunek ptasznika!!!!!!!
jest to powstały wynik przez samca pterochinusa murinusa z samcą haplopelmą lividum!otóż to haplopelma zjadła pterochinusa i zostawila kokon.urodzil sie pajączki jednak nie był to ani pterochinus murinus ani haplopelmy lividum.był to nowy gatunek pająka szybkiego,agresywnego i dużego!dziś pozostał jeden egzemplarz tego ptasznika.wiadomo jest że ptasznik ma takie cechy jak pterochinus i lividum.jego długość nóg tego ptasznika to 0,5metra wysokość i długość odzwłoka 45cm.tego ptasznika nazwano chlysternatum scalliscium!!!naukowcy w poszukiwaniu nowych gatunków znależli go w tajwanii i go władowali w szkrzynkę.ptasznik zdechł ponoć był bardzo stary lecz naukowcy twierdzą że gdzieś jest kilka gatunków tego pajączka panieważ ten ptasznik pozostawil po osobie kokon i teraz naukowcy szukają pajączkow..
sory ale to ma byc smieszne?
Murinusek
06-07-2012, 05:05
bizkiters juz szczerze powiem ze denerwuje mnie te twoje smieszne i nieprawdziwe historie
bizkiters
06-07-2012, 05:31
wiem że niektórych to wkurza a niektórych rośmiesza a niektórych nie naprawde sorka dla tych którzy sie na mnie wkurzaja.........pózniej napisze cos śmiesznego bo ja jestem niewyspany i nic mi nie przychodzi do glowy............naprawde sorka dla tych których wkurzyłem.....napisze cos smiesznego jak mi coś przyjdzie do glowy...
bizkiters uspokuj sie z tymi pierdolami !!!!!!!!!!mamy tego dosyc i wacale nie jest to ciekawostka tylko jakas bajka dla twoich kolegow z podworka !!!!!!!!!!!!!!!!!
Awikularia
06-07-2012, 05:55
To dowodzi dużego znawstwa w kwstii ptaszników... Sparowanie H. lividum i P. murinus w ich naturalnym środowisku... :P:P:P:P:P. Bo obydwa te gatunki żyją na terenie Polski... Malutki, najpierw troszke poczytaj o ptasznikach, a dopiero potem wymyślaj historyjki... To tak jakbym ja nagle zaczęła się wymądrzać na jaszczurkach lub wijach... :/
bizkiters
06-07-2012, 06:16
ja już dawno czytałem o ptasznikach mam nowet jednego ptasznika kedzierzawego i mam ksiazka pawła cieslaka
Murinusek
06-07-2012, 06:20
O to duzoooo, zajebiscie duzo wiesz nie........
Befsztyk
06-07-2012, 07:38
no cóż...Biztikers....jak sie bardzo starasz wymyslec cos bardzo smiesznego to ci to wtedy widac baaardzo nie wychodzi...To bylo glupie :/ Wrecz, jak to okresla Mc.Luka, żałosne. Nie kwestionuje ewentualnej wiedzy na temat pajakow, bo rozumiem, ze ten topic to zart... Ale...daj spokoj :/
bizikiters, ze masz ksiazke cieslaka (pewnie nawet nie przeczytales, tylko ogladnoles zdjecia) i jednego ptasznika to nie znaczy ze jestes takim za jakiego sie uwazasz na tym forum !!!!
Befsztyk
06-07-2012, 07:49
heh :) Red :) nie przesadzaj :) przeciez sie chlopiec nie wywyzsza... :)
bizkiters
06-07-2012, 08:30
ja książke cieślaka przeczytałem dawno całą kiedy miałem 13lat
dawno... to znaczy kiedy? w ubiegłym roku, a może kilka miesiecy temu?
Lubisz bajki kolego ! Powinieneś sobie raczej kupic Baśnie Andersena ;)
czesc
normalnie Bizkiters jestes lepszy od Andersena :))) napisz maila do Ericha von Danikena :d moze razem napiszecie jakąś książke - najlepiej o zmutowanych ptasznikach porwanych przez ufo :p albo lepiej powinienes prowadzic program "niedowiary" :))
pozdro
Befsztyk
06-07-2012, 12:17
powinien popracowac nad druga czescia "ataku pająków"......ten sam poziom :)
no i dalej masdz 13 lat :)
bizkiters
06-07-2012, 13:05
może.......ale to będzie bardzoooooooooo pózniej moze w zimę? albo w jesienią?......ale ja naprawdę mam 14lat!!!!!!!!!!!urodziłem sie 27marca w roku 1989!!!!!!!!!
a co do bajek nie czytam tylko takie gazety jak metal harmer czy dosdedos
o skateboardingu albo w wolnych chwilach czytam komiksy z lobo
Ale matal hammer nie jest o skateboardingu zenuś
A jak patrze na twoje opowieści z krypty to niewiem czy śmiac sie czy płakać ze na świecie są takie oszołomy.
Aha i jeszcze jedno niewaz mi sie iść na terrarystyka.com.pl bo mnie wyrzucą za komentarze twoich historii
to twoje "niezwykle zjawisko" to nie jest zjawiskiem tylko jedna wielka dupą !! chyba taką jak ty !
Kendzierzawiec
07-07-2012, 04:12
SKASUJCIE TO WSZYTKO OD GÓRY DO DOŁU. bo teraz nietylko to co wygdywał bizkiters jest biedne. ehhh....
bizkiters
07-07-2012, 05:10
ale neo mi chodzi o gazetę skateboardingową dosdedos a nie metal harmer!! i wypraszam sobie przezywania neo bo nie masz kultury do ludzi!!
a ty redknee sam jesteś dupa bo umiesz bluzgać tylko na forum!!!!!!!!!
a umiesz redknee chociaz na snowskate ollie z kickflipem?słaby jesteś redknee!ja to mam kulture do ludzi i czasami siedze przy komputerze a tak na dworzu we wsZystkim gadam i jeszcze nikogo nie przezywałem tylko ciebie redknee żeby ci wbiło sie do łba!!znacie mnie tylko na forum a tak naprawde?w ogóle.dobra spadam z tego forum.a tak nie bede wam przeszkadzał i tak dalej..nara wszystkim...........................
Hehe widzicie pozbyliscie sie go bez banowania :P tylko sie odezwałem:>
hehe mysle ze niedługo wróci a narazie papa. :)
Murinusek
07-07-2012, 07:41
o widze ze bizkiters mocny jest hehe, a jak sie obraza, pewnie lubiany, i ze ktos nie umie jezdzic na desce to nie znaczy ze jest do dupy, redknee reprezentuje soba wiecej niz Ty, przynajmniej nie sciemnia
bizkiters
07-07-2012, 07:50
redknee potrafi tylko bluzgać i tyle hehehe ja się nigdy nie obrażam ale pamiętajcie jeszcze tu wróce
Spoko ale wróć w innym wydaniu bardziej hmm.....prawdziwym :P
bizkiters
07-07-2012, 08:51
jasne wróce w innym w wydaniu ale moje przezwisko już nie będzie na ers....................
Atrax Robustus
07-07-2012, 14:19
Oooo... nie wiedzialem, ze tu na forum, bizkiters kreci kolejna czesc American Pie... niezle.
bizkiters -> Na sile nigdy nikogo nie rozsmieszysz...ludzie, ktorzy osiagali najwiekszy sukces w tym fachu, nie wysilali sie specjalnie. Oni po prostu sa smieszni. Poza tym, z kawalami wpadaj na forum: "Na kazdy temat", (jezeli masz cos inteligentnego...).
wszyscy -> Nie zwracajcie uwagi na posty bizkitersa, jezeli wywoluja w Was zlosc. Posty nie na temat beda od tej pory kasowane (ten jeszcze zostawiam).
Wszystkie te watki "dla jaj" to prowokacje i maja na celu wywolanie negatywnych emocji wsrod forumowiczow, co wyjatkowo bawi prowokatorow. Bo dla takich, nie ma nic przyjemniejszego, niz czytanie, jak ludzie oburzaja sie z powodu jakiejs glupiej historyjki. Gdybym to ja bym autorem tego postu, to teraz smialbym sie, ze udalo mi sie tym kogos zdenerwowac :)
Na forum koniecznie powinna byc luzna atmosfera. . . staram sie, aby to forum nie bylo klasztorem. Jednak nie robmy tu przedszkola, bo bardzo podobna historie uslyszalem wczoraj od MOJEGO MALEGO KUZYNA, KTORY MA 6 LAT ! ! ! Opowiadal mi miedzy innymi o wezu, ktory zlamal noge... Czytajac te badziewia o nowym gatunku pajaka, czulem sie tak samo, jak gdy sluchalem opowiesci kuzynka
Zamykam ten watek. Aha: "luzowanie" sie na sile, to tez glupota, bo wydaje mi sie, ze w kazdym watku padaja wesole odpowiedzi, a jak ktos chce leczyc monotonnosc postow, powtarzajacych sie co chwile, to niech wrzuca ciekawostki... ja niedlugo chyba tez tak zaczne (porozmawiamy sobie o skakunach np.).