Zobacz pełną wersję : Pytanko
Murinusek
19-04-2012, 10:37
Mam pytanie: czemu moja A.versicolor po 6 wylince nie chce jeść pinek?? Bedzie to jej pierwszy posiłek po wylince ktora miala okolo 1,5 tygodnia temu. Czy ktos moglby mi cos poradzic??
Pozdrawiam
bo woli kuchnię chińską, to trzeba będzie ja karmić przymusowo hmmm, czytaj wcześniejsze posty:)) i w faq podejżewam że coś jest:))
"Pytanko"
proponuje sprobowac dac cos innego. Jak nie pinka to swierszczyk. Juz slyszalem o czyms takim, ze Avicularie nie chca jesc pinek (nie wszystkie ale ponoc sa takie przypadki)
Bo Avicularie sa nadzrzewne a pinki naziemne :)
Lepiej sprobowac z czyms latajacym albo skaczacym co predzej przyciagnie uwage pajaka.
Frontside
20-04-2012, 13:34
Versikolorki czesto odmawiaja pinek. Jesli mozesz to karm je swierszczami albo wychoduj sobie muchy z tych pinek, to im o wiele bardziej odpowiada ale wracajac do twojego versi to 1,5 tygodnia to nic strasznego. Po pierwsze pajakowi nie powinno sie dawac jesc przez okolo 6 dni po wylince a pozatym moze nie jest glodny. Moja Rosea nie jadla 3 tygodnie po wylince. Po prostu dba o linie heheheh