Zobacz pełną wersję : on czy ona?
Witam,
mam prośbę, czy możecie pomóc mi w zidentyfikowaniu płci mojego kędziorka? kompletnie nie wiem jak to się robi, u mnie miał(a) już 5 wylinek
z góry dziękuję za pomoc
Atrax Robustus
06-03-2012, 06:26
Mi to wyglada na samice, ale nie sprawdzaj ta metoda, bo moja "samica" po wylince okazala sie samcem.
Zdjecie jest troche niewyrazne. Gdybym mial sie kierowac ta metoda, o ktorej mowie, to powiedzialbym, ze ten ptasznik to samica.
Nie bierz sobie jednak moich slow do serca ;), gdyz po wylince wszystko sie okaze. Jak bedzie mial wylinke, to wtedy daj zdjecie i powiemy Ci, co to jest. Metoda patrzenia pod spod pajaka jest bardzo nieskuteczna i powtarzam jeszcze raz: poczekaj do wylinki i sie wtedy dowiemy :)
zrob zdjecie wylinki od jej wnetrza, najwazniejsze miejsce to okolice pluco tchawek, wiec skop sie na tym zeby bylo ostre wyrazne...
heh kiedy juz wreszcie moj serwer bedzie dzialal..... no coz za kilka dni zapraszan na www.metus.asmed.pl natomiast teraz umieszcze jedna z moich fotek.... wylinka kędziorka "od srodka" Wylineczke pajaka (jesli bedzie swierza) rozłóż ladnie i zrob fotke, jesli bedzie juz przyschnieta to zamocz ja w wodzie z mydlem.... wtedy ladnie sie rozlozy. Jesli to samica to bedzie widac taka "łuske" jesli samic to bedzie "gładko"
w zalączniku fotka... :D
juz dziala moj serwer!! zapraszam na www.metus.asmed.pl znajdziesz tam fotki wylinki samicy kedziezawego.....i nie tylko.... zapraszam :))