Zobacz pełną wersję : uwaga na maluchy???
dzisiaj przy karmieniu mialem przygode przed ktoro chcialbym was ostrzec no wiec otwieram pudelko po kliszy zeby nakarmic B.boehmei zagladam do srodka a tam pusto ja patrze a ona siedzi na na wieczku zamarlem bo jak porusze to moze sie spekac spadnie na podloge a w tym balaganie to jej nie znajde jak nie rusze to i tak ona sie ruszy ale koniec koncow sie nie ruszyla i udalo mi sie naklonic ja do powrotu do domku Uwaga na wieczko !!!
pozdrowienia
moje vaganse czesto przesiaduja na wieczkach przez co zawsze bardzo ostroznie je otwieram bo nie wiadomo gdzie jest pajak. geniculaty raczej sie nie wspinaja.
A moja sithi jeszcze nigdy nie dotarła do wieczka swojego pojemnika.Jest po 4 wylince i jakoś niebradzo radzi sobie z łażeniem po ścianach :D wiec niemam takiego problemu .
zdarza sie
ja miałem podobną sytuację tyle ze moja smithi z wieczka trafiła
do rękawa tez myslałem ze juz jej nie znajdę
ale delikatnie ściągnąłem bluze i smithi wyszła na biórko
ja pamietam jak sie wystraszylem kiedy karmilem pajaki pinkami to jedna musial sie zakopac i myslalem ze pajak ja zjadl po tygoniu otwieram wieczko a tam patrze cos siedzi na pokrywce i nagle odlatuje: ) w pewnje chwili myslelem ze moj pajak dostal skrzydelek:D
znowu to zrobila moje slabe serce tego nie wytrzyma:)
Piotrekk
23-01-2012, 01:48
ja otwieram wieczko od malego albopilosy a tam w srodku
cos czarnego i bzyczy...