Zobacz pełną wersję : Kabel grzewczy - dla mnie pilne
Mam do was pytanie. Jak to jest z kablem grzewczym? Czy musze wkładać cały czy nie? Jeżeli nie to czy to co mi zostanie mogę trzymać zwinięte czy te kable nie mogą się stykać?
kable nie moga sie stykac
kabel lepiej włóz cały ale zostaw 1/4 pow podłoża bez kabla. (no chyba ze wielkosc terra na to nie pozwala) a co do stykania sie kabla to moze on sie stykac ale.... nie moze byc zwiniety w klebek bo sie stopi... moga sie stykac max 3 kable w jednym miejscu i tez nie na calej długości. Powiedzmy ze moze sie krzyzowac... napisalem 3 daltego ze przy 3 na 100% nic sie nie stanie a co do wiekszej ilosci skrzyzowan kabla to nie jestem pewien ale jedno jest pewne nie mozesz go zwinac w klebek bo sie stopi...
ja tez kiedys uzywałem kabelka przy wężach i powiem że zrobiłem z niego kamień grzewczy układając kabel przy kablu i było chyba całkiem dobrze niemiałem żadnych problemów ale skoro mówicie że nie może sie stykać niech będzie