Zobacz pełną wersję : Pająk górnik?
Detergent
11-09-2011, 03:14
Mój pajak (czrwononogi 4cm) caly dzien kopal w swoim terrarium (pod korzeniem) az w koncu do kopal sie do dna terrarium teraz w tym miejscu nie ma torfu. Co mam zrobic wsypac ten torf spowrotem czy moze zostawic wszystko tak jak jest. (I to raczej nie jest przygotowywanie sie do wylinki poniewazostatnia przechodzil 4 tygodnie temu).
Pozdrawiam Detergent. Prosze o pomoc.
a jaka jest temp. w terrarium? Pająki zakopują sie jak jest im za gorąco.
Detergent
11-09-2011, 08:19
Temp. Jest ok 27 st. pajak siedzi na korzeniu blisko lampy wiec chyba nie jest mu za goraco.
Kendzierzawiec
11-09-2011, 08:59
hehe muj 1,5 centymetrowy albopilosum wykopał jak na siebie ogromną norke (jamke, jak kto woli) byćmoże pająk czuje sie zagrożony i brakuje mu kryjówki do kturej może sie shować.
Kendzierzawiec, no nie rób sobie jaj. Co ty masz, niepełne podstawowe ?
Kendzierzawiec
11-09-2011, 13:24
chodzi ci oto że powiedziałem że pająk zakopuje sie dlatego że niema sie gdzie ukryć ???? czy dlatego że niepowiedziałem że jest mu zagorąco i dlatego sie zakopuje ????
Nie, chodzi mi o "muj", "kturej", "shować", "zagorąco" itp. Ty robisz to specjalnie ?
Dziewuszka
11-09-2011, 15:10
zgadzam sie z jimbo narzekasz na loodzi wokolo a bledy robisz walace po oczach....
wracjac do tematu 27 stopni to moze mu byc za goraco :)
pozdro. zmieniejsz do 25 :)
Kendzierzawiec
12-09-2011, 08:05
dobra jak zbierzeci 10 osub kture przyłączą sie do tego żeby mnie zmusić pisać "normalnie" to zaczne pisaćze słownikem w ręku ale jak narazie niema mowy
(w tym texcie jest tyle błęduw rze .... :) nawet kropki niema
Pająkowi nie jest chyba za gorąco poniewaz praktycznie caly dzien przesiaduje na korzeniu blisko zarowki. Co zrobic nasypać na dno trochę torfu a moze nie?
LOK=Detergent
Awikularia
12-09-2011, 14:49
Nie sypać, i tak wykopie. Ptaszniki to takie stworzenia, które lubią sobie pokopać w podłożu. Moje wszystkie bez wyjątku przebudowują swoje terraria.
Ja jestem za zmuszeniem do normalnego pisania! Po prostu czasem nie potrafie tego nawet odczytać. To po prostu boli.