kudłaty
14-12-2013, 10:01
U mnie w mieście znajduje się sklep zoologiczny dobrze zaopatrzony w gady ale są one trzymane w złych warunkach oto kilka przykładów
- śladowe ilości podłoża w terrariach
- wszystkie zwierzęta mają (troszke) piasku w terra nie zależnie od biotopu zwierzęcia
- waran stepowy ok 80cm w terra ok 100 cały czas marnie wygłąda, poza tym mam problemy z wilinką
- Anolis kubański (b.tropik) w terra z gekonkiem lamparcim (b.pustynia), i tarczówką
- brak odpowiedniej wielkości zbiornika z wodą w terra z regiusem
- w żadnym terra nie ma kryjówki aby gady mogły się gdzieś ukryć
Jest jakaś możliwość zareagowania na takie błędy w sklepie co powinienem zrobić powiedzieć coś sprzedawcy ( takie rzeczy zawsze kończe się awanturą) czy zgłosić gdzieś (niewiem gdzie)?????????
piszcie czy w waszych miastach też są takie sytuacje ppppozdrrrooo
- śladowe ilości podłoża w terrariach
- wszystkie zwierzęta mają (troszke) piasku w terra nie zależnie od biotopu zwierzęcia
- waran stepowy ok 80cm w terra ok 100 cały czas marnie wygłąda, poza tym mam problemy z wilinką
- Anolis kubański (b.tropik) w terra z gekonkiem lamparcim (b.pustynia), i tarczówką
- brak odpowiedniej wielkości zbiornika z wodą w terra z regiusem
- w żadnym terra nie ma kryjówki aby gady mogły się gdzieś ukryć
Jest jakaś możliwość zareagowania na takie błędy w sklepie co powinienem zrobić powiedzieć coś sprzedawcy ( takie rzeczy zawsze kończe się awanturą) czy zgłosić gdzieś (niewiem gdzie)?????????
piszcie czy w waszych miastach też są takie sytuacje ppppozdrrrooo