Zobacz pełną wersję : Właściciel odnaleziony!
Po długich poszukiwaniach i pomocy det. Rutkowskiego :P udało mi sie odnalesc własciciela żółwia, ktorego ostatnio znalazlem na ulicy. Wlascicielem okazał sie chlopak ktory teraz pracuje w angli a zolwiem zajmuja sie rodzice. Notabene ojciec tego chlopaka jest weterynarzem. Takze dzis wieczorek pozegnawczy i zegnaj kochana:/ Mam tylko maly dylemat bo kiedy jeden z moich znajomych poszedl do tych ludzi i powiedzial im ze mamy ich zolwia oni odparli ze tak zginal im zolw ale jakos tak bez przejecia to powiedzieli. Mam nadzieje ze bedzie mu dobrze u siebie.....
Jarek Zajączkowski
28-04-2014, 09:49
Jak żółw znalazł się na ulicy?
no wiec zołw uciekł pod ogrodzeniem, wypuszczono go na "spacerek po ogródku", lecz nikt nie przewidzial ze zwykly plotek z ktorego wykonany byl wybieg nie stanowil dla zolwia problemu. Pozniej tylko przecisnąl sie pod furtka i fiuuuuuuuuuu wyruszył na podbój ulicy. Ehhhh zal bylo sie rozstawac.......
Moze warto czasami odwiedzic go.Wowczas sprawdzisz ,czy faktycznie ma sie dobrze?To ze ojciec wlasciciela jest wetem nie musi oznaczac "kanady" dla zolwia.
Jestem tego świadomy. Okazało sie ze moja siostra zna tego chlopaka takze zołwik a własciwie E.T. bo tak ma na imie bedzie pod stała obserwacja;)