Zobacz pełną wersję : DZIŚ ŚWIATOWY DZIEŃ ŻÓLWIA....
I MOJE IMIENINKI.....a żólwiczka z okazji swojego święta wyjdzie na sloneczko i bedzie miala dzien pelen wyżerki :-)
ja swojej tez pokarze kawalek swiata... moze nawet wode zmenie...
no mój Elvisik dzisiaj pierwszy raz wyszedł z wody :] moje zielone maleństwoo... :] może mu dzisiaj roślinkę kupię :)
Iwce życzę wszystkiego najlepszego. A żółwiom życzmy najważniejszego- godnych do życia warunków. Ja moim żółwiom zrobiłam nowy wybieg i kupiłam ślimaki:) Wszystkim żółwiom forumowiczów w dniu ich święta życzę fajnego życia=)
PS. Może kiedys będzie w ten dzień w większych miastach będzie zlot miłośników żółwi...fajnie by było:) (a może gdzieś w Polsce taki jest?)
Aleksander
08-04-2014, 03:26
Moje żółwie z okazji Dnia Żółwia dostały...jabłko:) Trochę słodyczy od święta nie zaszkodzi:)
Pozdrawiam
Natalia
Pewnie, ze nie zaszkodzi.Moja Teośka dostala wędlinkę, choć nie powinna,ale taka drobna ilość też nie zaszkodzi. A nowy smak to zawsze przyjemność,jeszcze w taki ważny dzionek.... Najadla się jak bąk,haha, a dziś ma dietkę.
A tak wogóle dzięki za życzenia MoNa 13...