Mathi
25-01-2014, 13:44
Własnie wrocilem z Galerii Mokowtow. W sklepie zoologicznym stoja w akwarium do ktorego raczej nikt o zdrowych zmyslach nie wsadzil by wiecej niz 4-5 rybek, a w nim sa dwa zolwie czerwolice. Tak mniej wiecej te biedne gadziny maja okolo 2-3 lat. Po mojej interwencji dwoch panow ktorzy wygladaja jak by ich ktos napomopowal a mozgi wyzarly juz im dawno sterydy dosyc opryskliwie powiedzieli ze to nie moja sprawa <co?>, a pozatym sa do oddania za darmo i jesli chce to moge sobie te dwa zowie wziac. Niestety mimo moich szczerych chceci nie jest to mozliwe. Mam juz jednego gamonia czerwolicowego w domu i nie ma szans na umieszczenie jeszcze jednego (chciaz zapewne ci dwaj debile wsadzili by do mojego 120 litrowego akwarium kilknacie żółwi :/).
I teraz najwazniesz. Moze ktos ma mozliwosc przygraniecia tych bidulek. Moze ktos ma duzy zbiornik, lub tez chce zaczac chodowac te zwierzaki.
To jest skle pt. "Anna Zoo" ( w Galerii sa dwa skley anna zoo, w jednym sa rzeczy akwarystyczne, a w drugim wszytkie inne) . Zowie stoja zaraz przy kasie oczywiscie w sklepie z gadżetami awariowymi.
Licze na Wasza pomoc!! Jesli Wy nie mozecie sie nimi zajac, dajcie znac dalej. Moze ktos sie znajdzie.
Pozdrawiam,
Mathi
I teraz najwazniesz. Moze ktos ma mozliwosc przygraniecia tych bidulek. Moze ktos ma duzy zbiornik, lub tez chce zaczac chodowac te zwierzaki.
To jest skle pt. "Anna Zoo" ( w Galerii sa dwa skley anna zoo, w jednym sa rzeczy akwarystyczne, a w drugim wszytkie inne) . Zowie stoja zaraz przy kasie oczywiscie w sklepie z gadżetami awariowymi.
Licze na Wasza pomoc!! Jesli Wy nie mozecie sie nimi zajac, dajcie znac dalej. Moze ktos sie znajdzie.
Pozdrawiam,
Mathi