Zobacz pełną wersję : zwierzęta egzotyczne- szukam właścicieli
sylwiabs
20-09-2011, 08:16
Witam!!!
Przygotowuję fotoreportaż do poważnej gazety. Szukam osób na terenie Warszawy, które mają w mieszkaniu od dłuższego czasu jakieś ciekawe zwierzę egzotyczne, a do którego są bardzo przywiązane. Czekam na propozycje współpracy i proszę o numery telefonu, oddzwonię
Pozdrawiam i z góry dzięki za współpracę
Sylwia Bartosek-Środa, tel. 0692 076 379
Foxtrott
20-09-2011, 08:51
z ktoś z poznania nie może być...? :)
o czym ma być dokładnie ten artykuł.ja posiadam legwana może być?
sylwiabs
20-09-2011, 10:04
Oczywiście, że tak!!! Artykuł ma być o ludziach, którzy trzymają w domach zwierzęta egzotyczne plus zdjęcia osób ze swymi ulubieńcami. Legwan jest znakomity, czekam na bliższe informacje. Pozdrawiam Sylwia
My mamy tez Legwana, trzy Agamy Błotne, poza tym mielismy kilka gatunków Kameleonów (niestety Kameleony żyją krotko a poza tym wymagaja szzególnych warunków - np Kameleony żyworodne - mieliśmy nawet młode), dwa biczogony oraz pytona - od niego zaczynalismy nasza przygode z gadami.
Także mysle ze mamy jakies pojecie na temat gadów, a jeszcze należalo by wspomniec o różnych "robaczkach" które tez trzymamy !
Pozdrawiam,
Szkoda że tylko Wa-wa. Ja jestem z małopolski ale mam sporo zwierząt egzotycznych. Najbardziej jestem jednak przywiązany do psa i fretki ;-)
zielonyfrajer
20-09-2011, 16:37
Mam kameleona jemenskiego (od niedawna co prawda) i mieszkam w W-wie. Mozna skontaktowac sie na maila gdyby to bylo dla Ciebie interesujace. A jaka gazeta?
[RED-689]
21-09-2011, 14:46
Podchodzil bym ostroznie do tego typu "poważnej gazety" kto wie jak zostaniecie obsmarowani :-)
[RED-689]
21-09-2011, 14:49
Aha.. uPSSSSSSSS nR. tel w singnature...
NIE jestem z Warszawy..
NIE hoduje ptasznikow i nie chce hodowac trwoznic ani drzewolazow... NIC nie wiem o terrarystyce...
NIE jest to nawet moj numer telefonu heheehheheheheheh
Ja mam 90 cm samice legwana zielonego. Jej zdjęcia są na stronie której adres podałem w signature. Jestem z Komorowa to pod Wawą. Można zapytać dla jakiej gazety to będzie reportaż?