Zobacz pełną wersję : Mrożonki!
Mam pytanie, chce mojego węża nauczyc jesc mrozone szczury!I pytanie czy jak rozmroże takiego szczura i on go nie zje to czy moge go znow zamrozic czy szczur jest juz do wywalenia?
w tym nie ma problamu, moim wężą jak 1 raz dawałem mrożonki to odrazu jadły :)
ale nie wszystkie tak chętnie jedzą mrożonki.
Szczur po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrażania
acha czyli jak rozmroze szczura i waz go nie zje to szczur nadaje sie do wywalenia!!!
ok dzieki za odpowiedz
a ja mam z kolei inne pyatnie:)
Skad wy zamawiacie mrozonki? Bardzo chcialbym nauczyc jesc mrozonek mojego regiusa jednak nie wiem gdzie je kupowac...
Pozdrawiam.
Mrozone, rozmrazane, to tak jak dla ludzi, nie powinno sie znowu zamrazac, ale po dlugim glebokim mrozeniu, mrozonka rozmrozona jeszcze z dzien wytrzyma. Swieze zabite spuchnie, a to powinno wygladac tak samo.
A skad wziasc mrozonki? Najlepiej ze sklepu ;) musisz napisac skad jestes. W Wawie mozna kupic napewno (chyba, ze wlasnie sie skonczyly ;) w ktoryms z Kakadu lub w Jankach.
Ja poprostu kupiłem w sklepie wieksza ilosc szczurow (taniej) Potem je musiałem kilim i do zamrażarki
Potrzasaj szczurem przed wezem na pesecie, jesli nie pomorze poglodz go troche i sprobuj znow. A jesli to nie pomorze:) to wloz go do jakiegos pojemnika gdzie nic nie ma(weza i szczura), waz na 80% zje szczurka...