Zobacz pełną wersję : Wąż mahoniowy łatwy w hodowli ?
bT_PrzemO
28-09-2012, 15:33
Hej..!
Chcialem sie zorientowac czy Wąż mahoniowy jest wezem latwym w hodowli .. czytalem faq ale chcialbym sie dowiedzeic od kogos kto ma takiego weza... i wie do czego jest zdolny... np chodzi o choroby czy weze te czesto popadaja w jakies choroby czy zadko to sie zdarza.......
no cóż ... nie trzymam tego węża, ale biorąc pod uwagę, że jest to ponoć najłatwiejszy waz wo hodowli, to nie powiniennen nawet laikowi sprawiać problemów...
Waż mahoniowy to jeden z najprostrzych węży w hodowli. Bezproblemwy. Idealny dla początkującego.
zbożowy też. tylko jest jedno- ale, mała dziurka i nie masz już węża.
Wiesław Pyć
29-09-2012, 07:10
Przeczytaj opis i bedziesz wszystko wiedziec!!!!!
ja mam mahonia i uwarzam że jest całkowicie bezproblemowy tylko mój jakoś nie chce sie przestawić na mrożonki:( ale ma jeszcze czas:)
pozdrawiam!
Garet008
04-10-2012, 14:48
Ja mam machoniowego jest w hodowli bezproblemowy,trzeba go zajebiscie sprowokowac i zdenerwowac aby ugryzl powtarzam max.Jest powolny ale sytuacja ta zdarza sie diametralnie podczas polowania(wtedy jest naprawde szybki) a tak wogule to flegmatyk(cieple kluch)
pozdrawiam Kuba ::))
to ja narodia. Mam narodie od jakiegos czasu niema zadnych probleow. Nie gryzie ladnie je (az za bardzo musze jej ograniczac jedzenie bo by zdechla z przejedzenia). Wsuwa wszytko co dostanie (mieso, ryby , mrozonki muszy).
Jedynie trzeba zapewnic jej duza wilgotnosci powietrza.
Poz RM