Zobacz pełną wersję : Nowe Terrarium odsłona nr.3 :)
Witam i oto dalsze fotki wspolnej pracy z kumplem, doszly schodki i kilka galezi
no i ostatnie z tej chwili mam wiecej ale wybralem 3 w ktorych mozna zobaczyc co i jak teraz pozostalo tylko wykelic korkiem technicznym
no a jednak cos jeszcze,jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to pisac smialo ;p
sugestia-oświetlenie zrób z góry.
oswietlenie juz jest tzn sa juz 3 dziury na 3 zarowki: 1 zarowka dzienna zoo-med 100 watt obok 2 nocna zoo-med 100 watt i 3 zarowka w innym miejscu ceramiczna tylko grzejaca
To u gory takie pozwijane to galaz?
Tez takie cos chce ;P
tak galaz kumpel cos robil na podworzu i wycinal cos do palenie i uznal ze moze mi to sie przydac
no piknie!!
iście po fryzjersku wystrzyżone w esy-floresy osb:))
chyba jakiś mistrz wyrzynarki tu działał....
extra - aż się nie mogę doczekać na finalny efekt
Fryzjer piekne terrarium!!!
Czekam z niecierpliwoscia na dlasze odslony :D
Sam bede niedlugo robil terrarium :)
nom piękne też bym takie chciał:-)
ja może do końca tego tygodnia skończe moje robić to zapodam zdjęcie ale i tak moje jest gorsze:-)
kazde jest piekne na swoj sposob
sułek jutro bedzie przyklejane twoj korek techniczny ;]
Sebastian Wolf
23-08-2012, 09:33
słuchaj nie obraź się, ale to terra wygląda jak cyrk dla chomików... osobiście nie chciałbym mieć takiego terra... wole tworzyć moim podopiecznum warunki bardziej zbliżone do naturalnych...
PIĘĘĘĘĘĘĘĘKNE TERRA!!!!!!!
ale ja mam ładniejsze:DDDDD
hehehe
pzdr
trials
robi1976
23-08-2012, 11:38
a dla kogo taki piekny domek?
robi1976 : boaska
Sebastian Wolf : co do twojej wypowiedzi jak trzymasz weza w terrarium to i tak nie dasz mu warunkow przyblizonych do natury bo zawsze masz go w tam jakims pudle
robi1976
23-08-2012, 12:39
moze Ci zazdrosci ;)
jak rozwiazałes problem basenu czy wogule jakiegos zbiornika z woda, ????/, jak zamierzasz utrzymac odpowiednia wilgotnosc w terra?/ ja buduje terra dla boaska o wym.szer.150/gł120/wys.180 montuje system zraszajacy, jest też basen ,spory.Oczywiscie posiada odpływ, zastanawiam sie jeszcze nad doborem oswietlenia, jak zrobie fotki to napewno pokaze
duzy basen woda juz takze przy temeperaturze 30 stopni paruje jak nie wystrczy pomyzle nad jakims nawilzaczem
Kurde terrarium super mam jednak pewne pytanie czy oprocz tej jednej krateczki na dole w tym terra bedzie albo jest jakas wentylacja?? Bo z ta jedna krateczka to on sie tam chyba ugotuje :/ a i powiedz mi jak zalatwisz problem otwierania terra czy beda to 2 przesuwane szyby czy cos innego?? bo lada dzien tez bede sie zabieral za terra tylko jeszcze niewiem jak ono bedzie wygladalo, a podobne do twojego bylo by super :)
Pozdrawiam