PDA

Zobacz pełną wersję : regius nie je juz 2 miesiące

matyjajacek
16-08-2012, 02:16
czesc
tak jak w tekacie ma trochęponad metr i 1,5 roku u mnie od roku do tej pory raz tylko głodował ale przrez miesiąc i okazało się ze to wylinka ale teraz to juz nie wiem co jest. wieczorami łazi wode pije kompie się na zadne jedzonko nie zwraca uwago martwie się bo zaczyna chudnąć i tu moje pytanie czy jest ktoś w okolicy żyrardowa kto w razie czego mógł by mi pomóc w karmieniu przymusowym jeśli zaistnieje taka potrzeba mysle ze jeszcze z miesiąc nic mu nie będzie ale kto wie. moze w warszawie ktosik się znajdzie?
czekam na jakieś kontakty.
wiem że przy zoo ale w którym to miejscu dokładnie?

Fryzjer
16-08-2012, 03:05
wpisz w szukaj bylo pelno takich problemow z pytonkami z tego co pamietam co ludzie pisali to porpostu te weze w naturze tak latwo pokarmu nie zdobywaja i dlatego nawet nie jedza

mrsnake
16-08-2012, 03:38
Ile dokładnie stracił na masie (moje pytony porafia nie jesc po 3-4 miesiace), co do karmienia przymusowego ja pierwsze razy korzystalem z pomocy weta przy ZOO w Warszawie teraz jezeli mam taka koniecznosc to podaje sam (ale nie wiem czy podjalbym sie prob z obcym wezem, choc jezeli pyton nie zacznie jesc i juz nikogo nie znajdziesz to daj znac) jestem z Warszawy (a właściwie Piastowa)

matyjajacek
16-08-2012, 07:41
trochę skura zaczyna być luźna - czuć jak się go weźmie na ręce wagowo to muszę go zważyć i porównać z ostatnim ważeniem

42d3e78f26a4b20d412==