Zobacz pełną wersję : do nooka
cześć mówi regius widze że jest nowy opis a mi powiedziałeś że nie chcesz umieszczać na stronie opuisów o weżach jadowitych bo hodowla jest nie legala!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam regius
Regius jakiego miałeś maila, na priv Tobie coś wcześniej napisałem żebyś wziął się za poprawkę trwożnicy chodz na maila.
Przeczytaj ten opis durissusa, to jest tylko ogolna informacja o zwierzaku a nie o warunkach hodowlanych, to samo zmien w trimmerusie.
no własnie takie promowanie terarystyki czyli przybliznie gadów bez opsów ich hodowli to dobry pomysł bo jest tylko informacja o węży a nie jego hodowli domowej Konrad zrobił dobry opis i takie zasady opisu jadowitych węży i innych niebezpiecznych gadów sa do przyjecia a nie od razu hodowla, terrarium, rozmnażanie itd. to jest srona terraystryczna o szerokim pojeciu terrarystyki.
Nook tak trzymac (nie długo we mnie masz wsparcie opisowe)
pozdrawiam
Jestem za !!! jeszcze wiecej opisów grzechotników!!!:))
Wiciu napisał(a):
>
> no własnie takie promowanie terarystyki czyli przybliznie
> gadów bez opsów ich hodowli to dobry pomysł bo jest tylko
> informacja o węży a nie jego hodowli domowej Konrad zrobił
> dobry opis i takie zasady opisu jadowitych węży i innych
> niebezpiecznych gadów sa do przyjecia a nie od razu hodowla,
> terrarium, rozmnażanie itd. to jest srona terraystryczna o
> szerokim pojeciu terrarystyki.
> Nook tak trzymac (nie długo we mnie masz wsparcie opisowe)
> pozdrawiam
Wiciu powodzenia z egzaminem!
Rozmnażanie może być bo to wkońcu piszemy jak jest w naturze!, o temperaturze tez mozna wspomniec ale jak wiemy ze np wąż żyje w wilgotnych lasach równikowych to od razu wiadome że musi być wysoka podobnie z wilgotnościa.... więc jednak to zbytnio nie potrzebne nie jest, a opisy jadwitych nie są dla laików, a ktoś kto w tym siedzi skojaży sobie wszystko :)
Sądze że niestety psełdo terrarystów chcących chodować niekiedy jako pierwsze zwierze jakiegoś jadowitego węża będze coraz więcej i nie podanie niekturych informacji nie wiele zmieni. Bardzo dobrze że jest informacja z kąd można sprowadzić surowice bo może ją kupią. Ale z tego co wiem surowice (nie wiem czy te konkretnie) mają bardzo krutki okres ważności i są drogie co napewno odstraszy od ich zkupu.