Zobacz pełną wersję : mam 3 gekony tureckie
jak rozroznic u nich plec dwa sa ze sobA a jeden zawsze po drugiej stronie i nie wiem czy nie mam 2 samcow przypadkiem
Całkiem możliwe samiec zagrożony ,lub zdominowany przez 2giego zawsze będzie schodził mu z drogi.Nestety nie powiedziałaś w jakim one są wieku.
Dojrzałe samce wydają dość głośne dżwięki,jednak nie ma co brać ich na ręce bo to stresujące dla tak delikatnego gekona
Pozdrawiam
Czemu umieściłaś ten post tutaj? No noc, nieważne :)
Samce są nieco masywniejsze, mają szerszą nasade ogona.
Normalnie to samice będą przebywać blisko siebie, ja miałem samca i 3 samice które praktycznie spały na sobie :) Samiec spał osobno.
tokaga<--Czlowieku Ty mnie miazdzysz:D Ty sie na wszystkim znasz:D:D:D Gdzie sie ta wiedza miesci??:D:D:D.. w kazdym temacie napiszesz cos madrego:D
No mi pomogles juz klika razy a Twoj nick widze przy prawie kazdym temacie:D
a człowiek zrozpaczony nie patrzy tylko szybko chce napisac i oczekuje szybko na odpowiedz bo dwa po prostu mi zdechły i nie wiem czy sie biły zesoba czy były słabsze i przepraszam pewne osoby że umiesciłam ten post tutaj bede sie starała na drugi raz pamietac