Zobacz pełną wersję : ...:::Czy szyszkowiec może się przejeść:::... + kilka innych pytań
szyszkowiec
04-03-2012, 06:17
Nie jestem pewien czy moja jaszczurka może się przejeść
ponieważ ja jak szalona!!!
czesc !
a ty sie możesz przejeść ? oczywiście ze sie może przejeść ! mój gek też by ino jadł ale mu podaje tylko 1 dziennie czasami 2 ! :))))))
pozdro !
obfite karmienie może prowadzić do przetłuszczenia, a ono może być przyczyna wielu chorób, tak więc bez przesady.
Pawel za często karmisz... co jakiś czas przerwa musi być, po co karmić codziennie
czesc !
Nook nie karmie codziennie raz w tygodniu ma przerwe ! jedynie teraz go karmie codziennie bo nie przywieźli mi świerszczy i mial tygodniowa głodówke ! :(
pozdro
szyszkowiec
05-03-2012, 11:32
Czy szyszkowiec może się przejeść???
czesc !
przecież napisalem Ci już raz "oczywiście ze sie może przejeść !", Nook też Ci napisal "obfite karmienie może prowadzić do przetłuszczenia, a ono może być przyczyna wielu chorób, tak więc bez przesady." !!!!!!!!!!
pozdro
szyszkowiec
06-03-2012, 13:37
co ile mam jej podawać świerszcze???
Konrad Romanowski
01-08-2012, 12:46
Jesli je to bobrze to znaczy ze jest zdrowa, tylko zalezy co im podajesz. Jesli swierszcze to spoko jest, a jesli maczniaki albo pajaki to nie dobrze bo one sa za bardzo kaloryczne, jedynie raz na jakis czas.