Zobacz pełną wersję : Kameleon Jemeński cos nie tak :( ??
Mam samiczke kameleonka i od paru dni zachowuje sie inaczej jest taka osłabiona spi w dzien , a nigdy tego nei robiła i wogóle jest taka flegmatyczna i wolna nie ma sił. Nie mam pojecia czemu tak jest temperatura jest ok swielówke ma wentylacja tez ok , pokarm jest i witaminy dostaje nie wiem co mzoe byc nie tak.
Jak ktos ma jakies propozycje prosze o szybka pomoc dzieki
Ciapek_anolis
21-10-2013, 16:30
na kameleonach sie nie znam wogóle ale może chodzi o "pore zimowa" , niektóre jeszczurki takie sie staja w tym okresie
oby to było to jeszcze jutro popytam i zobacze czy bezielepiej moze poprosty pora zimowa oby to było to.
Dzieki
kameleon raczej ci w sen zimowy nie zaśnie bo to nie jest niedźwiedź. Czy normalnie wydala i ile je ? Jak jestbardzo słaba to lepiej odwiedz weta zanim będzie za późno
nie wydaje mi sie zeby byl to jakis sen zimowy bo wyobraz sobie moj sie zachowuje normalnie.yyyyy ile ja masz powiedz >??< samice skladaja nawet nie zaplodnione jaja takze moze..........ma UVB ?? witaminy ma jak pisałes.
hej no byłem dzis u weterynarza i niewiadomo co to jest dostała Elektrolity .. a jak to nie pomoze to antybiotyk mma zaczac dawac , a witaminyt normalnie tez podawałem wiec z braku witamin raczej nie. ale dzieki , a warunki tez mam dobre.
A jak ktos jest z okolic katowic to polecam Lecznice w Chorzowie Batorym.
(bardzo miła obsługa )