Zobacz pełną wersję : Geki Nie Chaca Jesc 4 Dzien Glodowki POmoc
kujtujka
12-10-2013, 14:23
Dostalem Geki Nadana Paczka Na Bus.
Dostaly Swierszcze w czwartek i nic dzisiaj jest sobota dalem im maczniki i zobaczymy. Potrzebna pilna pomoc. Sa do birboni polska nazwa Lesne
jakby nie jadły kilka tygodni to bym zrozumiał obawy... daj im spokoj zwłaszcza że niedawno je dostales, pewnie nie zaaklimatywaly sie jeszcze a ty juz je bombardujesz pokarmem... pozatym nie podajemy mączników, chyba ze bardzo rzadko
>Potrzebna pilna pomoc. A czytales moze kiedys ze gek bez jedzenia moze przezyc bez uszczerbku na zdrowiu ok. 3msc Daj im jakis tydzien na zaaklimatyzowanie sie z nowym otoczeniem.
M.I.R.A.S.
12-10-2013, 17:39
Nie masz sie czym martwic ja mialem dwa samce i jeden nie jadl przez 2 tygodnie a byl normalnie aktywny, pil skakal łazil . Leśne są wytrzymałe i to im naprawde nie zaszkodzi. Po miesiacu bez zarcia to bym sie zaczal martwic
Gdanszczanka
13-10-2013, 04:53
wlasnie... tez mam lesne i nie masz sie czym martwic... TYLKO NIE DAWAJ IM MACZNIAKOW!!! Mysle ze najlepiej bedzie jak dasz im kilka dni spokoju a pozniej wrzucisz swierszcza, musza troche ochlonac:)
jak kupilem tokasa nie jadl przez tydzien.... bez obaw nie panikuj narazie
Witam!
Ja kupilem parke gekonow perelkowych nie jadly okolo 1,5miesiaca.Dzisiaj stalo sie cos nie tak z samcem kolo 16 zauwazylem ze ma czerwone plamki na pyszczku i jest strasznie slaby.Nic sie nie ruszal.Dobrze napoilem go strzykawka dalem witaminy i prosze po pewnej chwili gekon byl jak nowy szybko sie podniosl i pierwsze co zrobil to polecial do swierszcza i go wszamal.Plamy zniknely i zacza jesc 2in1:Dtylko ta samica:/