PDA

Zobacz pełną wersję : Geki Nie Chaca Jesc 4 Dzien Glodowki POmoc

kujtujka
12-10-2013, 14:23
Dostalem Geki Nadana Paczka Na Bus.
Dostaly Swierszcze w czwartek i nic dzisiaj jest sobota dalem im maczniki i zobaczymy. Potrzebna pilna pomoc. Sa do birboni polska nazwa Lesne

Nook
12-10-2013, 16:16
jakby nie jadły kilka tygodni to bym zrozumiał obawy... daj im spokoj zwłaszcza że niedawno je dostales, pewnie nie zaaklimatywaly sie jeszcze a ty juz je bombardujesz pokarmem... pozatym nie podajemy mączników, chyba ze bardzo rzadko

Raffee
12-10-2013, 16:52
>Potrzebna pilna pomoc. A czytales moze kiedys ze gek bez jedzenia moze przezyc bez uszczerbku na zdrowiu ok. 3msc Daj im jakis tydzien na zaaklimatyzowanie sie z nowym otoczeniem.

M.I.R.A.S.
12-10-2013, 17:39
Nie masz sie czym martwic ja mialem dwa samce i jeden nie jadl przez 2 tygodnie a byl normalnie aktywny, pil skakal łazil . Leśne są wytrzymałe i to im naprawde nie zaszkodzi. Po miesiacu bez zarcia to bym sie zaczal martwic

Gdanszczanka
13-10-2013, 04:53
wlasnie... tez mam lesne i nie masz sie czym martwic... TYLKO NIE DAWAJ IM MACZNIAKOW!!! Mysle ze najlepiej bedzie jak dasz im kilka dni spokoju a pozniej wrzucisz swierszcza, musza troche ochlonac:)

ROCES
13-10-2013, 16:49
jak kupilem tokasa nie jadl przez tydzien.... bez obaw nie panikuj narazie

plesior
13-10-2013, 17:27
Witam!
Ja kupilem parke gekonow perelkowych nie jadly okolo 1,5miesiaca.Dzisiaj stalo sie cos nie tak z samcem kolo 16 zauwazylem ze ma czerwone plamki na pyszczku i jest strasznie slaby.Nic sie nie ruszal.Dobrze napoilem go strzykawka dalem witaminy i prosze po pewnej chwili gekon byl jak nowy szybko sie podniosl i pierwsze co zrobil to polecial do swierszcza i go wszamal.Plamy zniknely i zacza jesc 2in1:Dtylko ta samica:/

42d3e78f26a4b20d412==