Zobacz pełną wersję : Phelsuma dubia
jeśli ktos hoduję i może sie podzielic ze mną jakimiś uwagami na jej temat byłabym wdzieczna. coś na zasadzie jakie terra i czy to może byc aquarium panoramiczne 60l na zapewne samca&samiczkę i czy koszt95zł za 10cm felsume to duzo. z góry dziekuje.
Ile razy już było, że akwarium nie nadaje się do trzymania gadów?
ok to terra jakies z 60/40/70 jak to wyczytałam ..wybacz ale niebywam na tym dziale dlatego pytam
persea co do ceny nie jestem pewny ale wydaje mi się że tanio bo felsumy madagaskarskie kosztują po 150 zł więc chyban ie jest tak źle i jeszcze masz wszystko legalnie :) ja miałem brać ale kasy brak :(
ok dzięki:) tylko jeszcze terra muszę wybudować...
aquarius779
26-03-2013, 02:14
tu chodzi o P.dubie a nie o P.madagaskariensis...to sa dwa rozne gatunki Minus...swego P.dubia byly po 60 zl.jesli jaszczurka jest z Cites to cena 95 zl nie jest zbyt wysoka.Mimo tego ze w literaturze mozna znalezc opis ze mozna dubie trzymac grupami polecam raczej trzymac 1 samca i samice w terra.
aquarius779 dobra nom pomyliłem siem :) a gdzie są takei za 60 zł ??:D
własnie jesli wiesz gdzie można dostać jakąś za 60 albo mniej niz 90 to byłabym wdzięczna, czyli jakie te wymiary?