Zobacz pełną wersję : gekon i faunabox :)
Kunoichi
15-03-2013, 16:55
hmmm icoz ja moge zrobic.....gekon wlasnie przechodzi kuracje anty nicienie i jak zbiore kupki to dam do zbadania czy juz jest napewno zdrowy............problem w tym ze gekon koniecznie chce wyjsc z faunaboxa :)...........niewiem jakto zrobil bo przyssawek niema ale wspial sie po lastikowej sciance fauna i jakos zlapal sie tego otworu w srodku pokrywy i wylazl..................................wlasnie podejmuje kolejna probe jednak pokrywa jest zamknieta bo znowu wyjdzie i jesce niezauwaze i mi zwieje.......moze sie znudzi i zajmie sie soba zamiast probowac wyjsc......czy niejest to dla niego stres? wyjscia niema musi jesce pare dni posiedziec az bede pewna ze jest zdrowy i wroci do terra.......chociaz to kiedy wroci zalezy od niego :) bo jak narazie to mam tylko jedna kupke a musze miec 3 :)......ata co mam to jest zaraz po Pyrantellum i jest lekko zabarwiona na jakis zielono zolty pewni od Pyr.--jakies sugestie?
no stres dla niego to jest napewno bo zostałe przeniesiony z wygodnego terka do faunaboxu, ale w tym fauna boxi musi mu coś brakować skoro tak bardzo chce wyleść może za małą wilgotnośc albo temparatura tylko nie pojmuje jednego jak masz kupki zanieśc to przecież może on je zrobić te z i w terka to nie ma żadnej różnicy albo można jeszcze inaczej ten jeżeli koniecznie go już chcesz trzyma ć w faunaboxie to ten faunabox włóż do terka i on se bedzie siedział w fauna boxie a warunki bedzie mieć to seme co zawsze otoczenie to samo to napewno będzie dla niego mniejszy stres..
PozDrAwIAm
Kunoichi
17-03-2013, 12:42
temp i wilgot ma dobrze
taka ciekawosc wyjsca jest od 2 dni......moze dlatego ze sie zbliza wylinka?
zakrywam fauna po bokach bo jest przezroczyste i mysli ze moze przejsc a niemoze i chyba To go troche denerwuje