Zobacz pełną wersję : terra agama
Cze oto cytat:
<"Wielkość terrarium
<Dla dorosłej pary agam brodatych minimum to 110/50/60 cm"
Teraz pytanie :
Czy zatem dla jednego osobnika wystarczy 80/50/40?????
Mam takie do dyspozycji.
POzdrawiam
NAzar
ale jaka to agama? jesli brodata to terra powinno byc dwa razy wiekrze i to by jej wystarczało do konca zycia i troche wyzsze .a jesli błotna to o wiele zamałe .oczywiscie jesli chodzi ci o agame karłowata to moze ja w nim upchniesz pozdro!!!
tak gekon toke mysle ze tak:)
dla toke to terra tez sie nie nadaje. toke potrzebuje terrarium pionowe!
Kurde nawet dla jednego osobnika sie nie nadaje???
POzdrawiam
NAzar
moze wystarczy dla jednego ale podaj ktore to wysokośc szerokośc i długośc ? jesli dł/wys/szer to niezabardzo jesli wys/dł/szer to bedzie dobre
Ja ci nazar mowie ze dla jednej agamki brodatej moze wystarczyc poki nie bedzie miała jakies 40cm no a pozniej mozesz powiekszyc do 80/60/60 i styka
w życiu!!!!!!! dla jednej agamy brodatej MINIMUM 100-40-40 i nie ma gadania! mozna by tam ewentualnie wsadzic gekona lamparciego, ale nie agamke..
No wlasnie decyzja zapadla. Kupuje lamparta. Chce poprostu jak najlepszych warunkow i nie bede na sile wpychal gada. James cyfry pokolei to dl, szer, wys. wiec odpada. Czekam na gielde w swietochlowicach i kupuje lamparciego:)
Dzieki za info
Pozdrawiam
Nazar