Zobacz pełną wersję : tylna scianka ??
Jak i z czego wykonac tylnia scianke do terrarium pustynnego z pianki ile moze taka kosztowac a potem czym to polac gipsem czy zaprawa a moze czyms innym prosze o fotkli na ogolnym forum terrarustycznym z gory tHx
moim zdaniem korek na duze terra jest za drogi lepiej atlasem sie popawic
nigdzie nie jest napisane że terra jest mega duże... Inna sprawa że korek tani nie jest.
a inna sprawa ze korek i postynne hehehe jak by to sztumsko wygladało wyobrazasz sobie :):):)
tak, wyobrażam sobie bo sam mam tak zrobione. Pustynne terra nie znaczy że mają być same skały. Uwierz mi, można ładnie pogodzić jedno z drugim.
Macie jakieś fotki z pianką poliuretanową ?? Chętnie zobacze jak to wychodzi
:) hehe bez urazy :) wsomie to niewiem ale zawsze wydawało mi sie ze korek podchodzi bardziej pod tropikalne albo pół wilgotne
no i masz racje korek i terra pustynne to jedne wielki kicz wkońcu chodzi nam też o wygląd terra!Pobaw sie z pianka lub styropianem i pokryj zaprawa o jasnym barwniku
Pozdro GREJFRUT
wejdź sobie na stronke Biofila, zobacz jakie sułek robi terraria dla np. gekona lamparciego lub agamy brodatej, a potem zabierzcie głos w tej sprawie. Szkoda że nie mam cyfrówki bo byście sie przekonali sami jak to wygląda.