Zobacz pełną wersję : korek
Grzechoo
29-01-2013, 17:15
witam
nie wiecie moze gdzie w wawie moge dostac plyty prasowanego korka takie jak w biofilu
Gdzie w wawie to nie wiem ale w sobotę przyjedzie Sułek na sympozjum i jak sie z nim skontaktujesz to może Ci przywieźć(ja tak zrobiłem)
pzdr
Obawiam się że nigdzie, Sułek jest chyba monopolistą:))
pzdr
Ha Ha monopolista to takie brzydkie określenie:(((((((
powinniśmy dziękować żę ktoś to sporwadza a nie nazywać go monopolistą :)))))
pzdr
w Praktikerze (dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł a na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
pozdr.
ewentualnie w szreku przy placu szembeka
lub centrum egzotyki przy Geancie na ursynowie
micgekon
30-01-2013, 10:42
Pavlo korek taki jak z biofila w rulonie-niewiarygodne chyba nie widziałeś korka z biofila o gr. 25mm tylko korek techniczny.
kolego nieuwaznie czytasz!
napisalem korek ....(dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł
potem napisałem..... na działe budowlanym korek w rulonie 15metrów 79zł
jak widzisz ten za 67 zł pakowany po jedenascie sztuk jest nie tylko teki jak z biofila ale jest tych wzorow wiecej nawet w klorach imitujacych brzoze a pozatym standard ten co w biofilu taniej i jak juz pisałem w wielu wzorach.
jesli masz na mysli ten w platach 35x50 to nie taki jak w Biofilu:)
Pavlo
zapraszam jutro na sympozjum terarystyczne gdzie będziesz miał okazję POMACAĆ sobie korek , o którym piszesz a nie masz jak widzę najmniejszego pojęcia....
to jest właśnie dyskretny urok pieprzonego internetu, gdzie każdy może wypisywać brednie (takie jak Ty) i nikt nie ponosi za to odpowiedzialności....
haha Pavlo piszesz coś typu : są 100 zł do kupienia po 50zł :)))))
Ludzie błagam troche powagi :))))
Pavlo
tapety i panele korkowe są dostępne praktycznie w każdym większym mieście w sklepach budowlanych, domach korkowych czy sklepach z art. wnętrzarskimi
gdyby to właśnie o taki korek chodziło to ludzie nie robili by takiego hallo o sciągnięcie kawałka głupiego korka aż z Krakowa.....no a ja prowadzibym pewnie sklep z parkietami i panelami podłogowymi a nie biofila:)))
wiesz co Sułek zachowujesz sie jak prostak i nie potrafisz czegos wyjasnic (sprostować) mniej ordynarnie? ton mojej wypowiedzi odzwierciedla Twoja
A co sie tyczy korka to faktycznie (PRZEPRASZAM) nie takie same wzory jak w biofilu
tylko takie same jak w centrum egzotyki w Warszawie .Niepotrafisz sie powstrzymac wiec jako reprezentant sklepu jestes do niczego bardzo mi przykro.
END of TOPIC
Pavlo spokojniej. Jak dla mnie to Ty napisałeś post niejednoznacznie. Można odnieść wrażenie, że sugerujesz iż Biofil drastycznie zawyża cenę {cyt:"w Praktikerze (dokładnie takie same jak w biofilu) na działe z panelami 11sztuk 67zł} . Łukasz tylko bronił się przed takim pomówieniem. To do Ciebie chyba należał obowiązek sprawdzenia dokładnie o jakim korku jest mowa. Tak mi się wydaje jako czytającemu tę dyskusję.
Pavlo - przepraszam
faktycznie użyłem zbyt mocnych słów
Ja tez PRZEPRASZAM wszystko zawsze mozna zalatwić w sposób pokojowy
A tła z korka w Biofilu sa naprawde zadko spotykane prawde mówiac
nawet nie spojzałem do oferty tego sklepu i opieralem sie tylko na tym co widziałem
w sklepie zoologicznym centrum egzotyki w warszawie myslalem ze to standart w sklepach zologicznych dopiero jak zajzałem do biofila zrobilo mi sie głupio jeszcze raz Przepraszam
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Grzechoo
04-02-2013, 17:15
kurcze ale sie burza wywiazala. a co do korka to juz kupilem od sulka :) nawet z dostawa mialem za darmo :) he he wsio sie dobrze ulozylo