Zobacz pełną wersję : co w wakacje??
czesto jest tak ze sie gdzies wyjezdza na wakacje co wtedy sie robi ze swoimi gadami??Czy najlepjej je zabierac ze soba czy co??
Zostawia sie pod opieką zaufanej osobie (najlepiej terraryscie).
Sa rozne sposoby... Najlepiej jest oddac zwierze osobie ktorej sie na tym zna i zapewni mu odpowiednią opieke na czas wyjazdu. Rowniez Biofil oferuje "Hotel" dla zwierzakow wlasnie na czas wyjazdu wlascicieli, oto link: http://biofil.pl/biofiles.php?d=hotel&jezyk=pl. Ale odradzam brania ze soba zwierzaka na wczasy poniewaz taka podroz to ogromny stres dla niego.
jednak czesto jest tak ze wlasnie ktos taki jest tak ze na wakacjach i korzysta z zycia a my sie denrwujemy o nasze gady
Ja jak jechałem w tym roku na ferie to wziołem swojego pajączka ze sobą a na ferie jechałem do babci ktura mieszka 500km od mojego miasta
Ja zawsze zosatawiam zwierzaki pod opieką rodziców. Siedze w tym "temcie" juz od ponad 6 lat wiec rodzice znają nawet pare łacińskich nazw :) Niestety w tym roku pojawiło się kilak węży o które trzeba szczególnie dbać i mam troche obaw w związku z tym ale myśle, że bedzie OK :)