Zobacz pełną wersję : Pytanie
Mam pytanie.. Po ilu dniach Wasze legwany zaczeły jeść ?:>
Ja mam swojego 4 dni i jeszcze nic nie zjadł ;/ Warunki mam dobre tzn temperatura ok 28 C wilgotność raczej tez gdyz spryskuje terrarium kilka razy w ciągu dnia.
Z góry dziękuje.
WaRiaT_1986
03-09-2013, 15:27
A co mu dajesz do jedzenia ?
gratuluje nowego nabytku
moj zaczol jesc po ok 7/8 dniach nie pamietam dokladnie
reconnect
03-09-2013, 16:47
spokojnie! zgłodniej zje, ale wiem jak to jest ;)) moj zjadł chyba 11 dnia czy jaksos tak
Narazie dawałem mu liście pietruszki, selera, marchewke no i ma jeszcze Iguana Sticks
reconnect
04-09-2013, 09:52
proponuje ten sposob co ja. idz do zoologika i zapytaaj czym byl karmiony. u mnie byly to owoce marchew i kapusta pekinska. zrobilem mu taka sałatke i tego samego dnia zaczal jesc. pozniej mieszalem mu to z liścmi i w ostatecznosci wykluczylem kapuste. aha IS to nie za dobry pokarm ale.... o tym na forum dużo
mój tam zaczął już pierwszego dnia wieczorkiem jeść.. i mimo że nie był jakimś bohaterskim i ciekawskim legiem to już 2 dnia jadł z ręki... a co do tego suchego to na początek bym mu tego nie dawał... lepiej przyzwyczaić go do świerzych rzeczy... zrywaj puki sie da koniczyne mlecze itd... daj mu też kiełki...
pozdrówki...