Zobacz pełną wersję : 115 cm zielonego smoka
Tak tylko sie chwale :)
legwanica
długość : 115 cm
http://members.lycos.co.uk/grupa2/data/media/2/HPIM4255mini.jpg
fajne smoczysko !
Pozdrawiam ! Kuba
no fajne tylko cos z pysiem ma nie za bardzo;|
Śliczniusi, czy to samica?
wlasnie tez to zauwazylem tylko ze swietlowka jest wapno jest witaminy sa temp odpowiednia jest dieta tez moze wilgotnosc ostatnio nie za wysoka ale nadrabiam recznie bo nawilzacz sie zepsul a foggera juz kupilem czeka na osobny zbiornik :) chociaz dzis sie przygladalem pyszczkowi i hmm teraz np jest calkiem domkniety a wczesniej nie i nie wiem czy to legus chodzi z niedomknietym czy co :P
malgorzatka
19-07-2013, 05:57
po prostu sie szczerzyl do fotki ;) pozdrowionka
Papec zajrzyj tutaj
http://fatman.homelinux.com/gallery/legwan
i powiedz, ze nie wygladaja podobnie :)
eee to moj jest chlopczyk w takim razie;)
gabriel24
19-07-2013, 06:06
jest wspaniala ( mój samiec ma troche bardziej wykrzywiony pyszczek ale i tak sie ciesze bo zabralem go od wlasciciela w takim stanie ze nie mógl sie sam ruszac a po 5 misiacach opieki jedyny slad to troche wieksza dolna czesc szczeki i tak jestem dumny ze udalo0 mi sie go uratowac
gg5259255
Mojemu tez zdarza sie siedziec z lekko rozchylonym pyszczkiem. Pytałam naszych wetów czy to nie jakieś złe objawy i powiedzieli ze jest o.k jak to sie tylko czasem zdarza.
legusie jaja sobie z nas robia, a my tu od razu panika i jedna mysl.. MBD ;)))
moja tez czasem lezy sobie z otwartym:P
Fatman a to nie byly moje zdjecia :P no to jezeli to nic groznego jezeli ma tak tylko czasami to ok :)
Z pyska bardzo podobna do mojej. Moja obecnie ma 105 cm.
Gucio też często siedzi z lekko rozchylonym pyszczkiem. To nic takiego ;-) Papec, na widok tego zdjęcia wywalił jęzor i się ślini :-))) Co to takiego ;-)???
no ślicznotka:0)a co do pysia to nie dziwię się że się martwisz -ja też mam małą fobię po przejściach z moim legwanem.No ale udało się i żyje i chodzi i wsio oki,ale miałam stracha że hej:0(
mój pierwszy ma 125 cm ale ma problemy z ogonem ale i tak sa najładniejsze:p