Zobacz pełną wersję : alergia ... to ja cierpię
Niedawno sprzątałem całe terrarium z powodu na mój ból w płucach i kaszel po każdym dłuższym przebywaniu z wstawioną głową do terra ... wszystko wydezynfekowane gorącą parą, kamienie i korzenie wyparzone ... niestety nadal mam ten sam problem ... może coś poradzicie
Pozdrawiam cierpiący Tomasz
Idź na testy do przychodni alergologicznej i poddaj się testom na co jesteś uczulony, a nie rób jaj i nie trzymaj długo głowy w terrarium :-))) Będziesz mniej cierpiący ! Alergie wśród gadów mogą występować, ale wtedy ogranicz kontakt do minimum, a nie trzymaj głowy w terrarium :-) To moja rada na tą chwilę.
moja kolezanka musiała oddac swojego gada.. tez jej sie działo cos podobnego.. sie okazało,ze ma alergie na legwanowe odchody...
zrob sobie testy jak radzi Rysiek... no i zobaczysz co Ci dolega. Mam nadzieje,ze nie bedzie to nic takiego nie do wytrzymania. Nie wiem jak to jest byc alergikiem,ale z tego co widze po innych to nic przyjemnego... wiec chyba nie ma zartow...
Pozdrawiam !
Madzi
" zyrtec " na alergię .. to działa
Wiem, że Zyrtec działa, ale zrób testy na co konkretnie jesteś uczulony. Może to nie legwan jest powodem Twoich dolegliwości, a to warto wiedzieć;-)
cale zycie przeciez nie bedziesz tego bral...