Zobacz pełną wersję : Wreszcie fotki Fatmanowego legusia
Zapraszam
http://fatman.homelinux.com/gallery/legwan
narazie tylko 2 zdjecia, ale nie mialem czasu wiecej zrobic. Jak najszybciej postaram sie wrzucic zdjecia terra.
śliiiiiiiiiczny :)
szkoda,ze tylko głowke widac, ale i tak jest ....no fajny jest :)
i taki... smoczy :P ale to chyba normalne w przypadku legwaników :)
byle tylko tak dalej sie ładnie chował :)
no i sie nie ociągaj i wiecej zdjec wstaw ;)
pozdrawiam :)
Madzi
dorota29
08-06-2013, 01:31
slodus. a jaki ma charakterek?
Taki jak tatus! :D Zartuje... Udal sie nam okaz. Od poczatku duzo i wszystko jadla. Nie jest to moze okaz, ktory bedzie siedzial pol godziny u Ciebie na kolanach, ale nie ma problemow. Jedyny problem to byla operacja, gdy nie wyksztalcila sobie skorupek od jajek i trzeba bylo usunac jajowody z kulami zoltkowymi.
Marcin S-c
08-06-2013, 04:53
Fajna, świetny pomysł z tymi "huśtawkami".
dorota29
08-06-2013, 06:06
:]
moj(moja) tez wszystko pozera,nie jest wybredny.
wczoraj bylam szczesliwa ,kiedy lazac po dywanie wlazla na rogowke(stala trasa) przeszla kolo mojej glowy.balam sie ze dostane z ogona w pychol,ale nic takiego sie nie stalo
Fatman, pikne ! Cóż więcej napisać ;-)
Powiedzmy, ze to nie hustawki, a most podwieszany i polka. Niestety na tylnej szybie sa widoczne resztki zywicy na ktora byl przyklejony korek. Bardzo trudno to usunac, ale teraz juz mi nie zalezy bo zabieram sie za nowe terra...
Marcin S-c
08-06-2013, 12:02
Oj, przecież napisałem to w cudzysłowie. Ale i tak fajne te " huśtawki":-)))))
szczególnie ta z korą
pozdrawiam
ooo śliczny leguś, fajny ten Twój nowy sprzęcik:)
ale bawiąc się w Fatmana powiem: mi się terra nie podoba - a co mi tam;)
Ja nigdy nie krytykuje bez powodu Meg :)
mareek23
09-06-2013, 13:34
A mi sie terra podoba supcio ;)
InneCzasy
13-06-2013, 00:33
A ja uważam, że to nie ten dział:) Choć leguś ładniutki. Korzystaj z działu z fotkami! Pozdrawiam - inneczasy.
my tu rządzimy się innymi prawami Inneczasy;)
Mozesz uwazac co Ci sie podoba. Nie wrzucalem tutaj fotek wiec nie zajmowalem miejsca. Zeby przedstawic swojego legwana specjalnie tu wrzucilem linki. Nie ucz mnie korzystania z forum.
Dzieki Meg. Jak wreszcie mi sie udalo kupic aparat i zrobic pare fotek, zeby Wam wreszcie pokazac zielona to musial sie ktos przychrzanic. Nie wrzucam tych fotek dla ludzi z calego TCP, tylko chcialem pokazac lega moim znajomym, z ktorymi sie regularnie spotykam.
wiem o tym:)
zielona jest słodziutka, fotki ciekawe, prosimy o więcej;)
Po wypstrykaniu paru zdjec terrarium staram sie, zeby te zdjecia byly porzadne. Teraz jest brzydka pogoda wiec nie warto nawet lega na balkon wystawiac.
W galerii pojawily sie 2 nowe zdjecia. To dla ludzi, ktorzy nie wierza w to gdzie legwan moze wlezc.
no pieknie, zdolniacha z niej:) moja na szczescie nie ma tak wygorowanych ambicji;)
ostatnio jej ulubiona skrytka to miejscowka miedzy video a tv;]