Robert Rutkowski
12-09-2012, 03:01
Nie wiem czym to może być spowodowane ale od tygodnia moja legwanica 2- letnia (1kg wagi) je symboliczne ilości jedzenia.Latem przebywała dużo na balkonie i miała gigantyczny apetyt, zjadała 2,3 miseczki jedzenia. Obecnie troszkę skubnie z miseczki.Dostaje mlecz, owoce winogron, liście rzodkiewki , jabłko itd.
Robi 1 kupę na 2, 3 dni. Wcześniej 2,3 kupy dziennie.
Ma troszeczkę za małe terra, w którym śpi i leży do 12- 14 w dzień, potem wędruje po mieszkaniu i ma troszkę niższą temperaturę. Ok. 21 idzie do terra. ma uv, lustrzankę 40W, ogrzewaną podłogę. Raz w tygodniu dostaje wapno 1 tabl Calcium pan.
W jakich ilościach mogę jej podawać ewentualnie Vibowit? Może on poprawi apetyt?
Zimą i wiosną dostawała witaminki serra, ale teraz chyba nie były by ekonomiczne.(Buteleczka na parę tygodni 50 kropelek /tydz)
Robi 1 kupę na 2, 3 dni. Wcześniej 2,3 kupy dziennie.
Ma troszeczkę za małe terra, w którym śpi i leży do 12- 14 w dzień, potem wędruje po mieszkaniu i ma troszkę niższą temperaturę. Ok. 21 idzie do terra. ma uv, lustrzankę 40W, ogrzewaną podłogę. Raz w tygodniu dostaje wapno 1 tabl Calcium pan.
W jakich ilościach mogę jej podawać ewentualnie Vibowit? Może on poprawi apetyt?
Zimą i wiosną dostawała witaminki serra, ale teraz chyba nie były by ekonomiczne.(Buteleczka na parę tygodni 50 kropelek /tydz)