Zobacz pełną wersję : BUDUJE TELARIA
__DAWID__
18-08-2012, 20:00
JESLI KTOS MA KLOPOTY Z TELARIAMI I JEST Z OKOLICY LODZI TO BUDUJE TELARIA NA ZAMOWIENIE OD 100ZL W ZWYZ ZALEZY OD JAKIEJ WIELKOSCI I GADA JAKI TAM MA BYC POZATYM SLUZE RADAMI I ZALECENIAMI JESLI CHODZI O LEGWANY WYDAJE MI SIE ZE MOGE NIEKTORYM POMOC POZDRAWIAM MOJ TELEFON TO 600111129 JESLI KTOS CHCE COS ODEMNIE JESLI NIEODBIORE SPROBUJCIE POZNIEJ ZADZWONIC WIECZOREM
Terraria ... budujesz terraria ( terra=ziemia ) Pozdrawiam!
Jak coś budujesz to najpierw się dowiedz jak to się naprawde nazywa.
a może to jakaś nowoczesna, jeszcze przez nas nie poznana odmiana terra??? ;))))
a my się czepiamy chłopaka :))))
Wrzuć tu jakąś fotkę zbudowanego przez siebie terrarium. No i jakiś mały opis jak to jest wykonane. Może się przyda komuś. Rysiek
Noo właśnie, wrzuć jakąś fotkę tego 'telarium'... I może troszkę opisz - z czego wykonujesz, w jakim czasie itp.
he he he telarium???-sory ale odpisz na pytanie Marysi bo nie wiem czy nie wiesz o czym piszesz czy ja jestem z czymś do tyłu
Nie znasz takiej nazwy? hihihih Telaria to taka odmiana terrarium tylko ze z telewizorkiem hihihihih :) A moze z telefonem?:))))
Chyba bylam za bardzo zlosliwa:( sorry.