Zobacz pełną wersję : Spotkanie Terrarystów w Gliwicach - info na "Spotkania"
KORSAKOW
02-05-2012, 06:11
Spotkanko się szykuje w Gliwicach, w palmiarni o szczegóły na forum spotkania, proszę tu NIE ODPOWIADAĆ!!! tylko na forum spotkania!!!!
Proszę o szybkie określenie terminu spotkania ! Pozdrówko! Rysiek
No to juz chyba wszystko jest ;]]
A tak wogule to witam wszystkich po długiej przerwie ;]] heheheh :]
Więc tak no to 28.06.2003 pod elektronicznym zegarem tym po prawej czy lewej stronie wyjscia z dworca ?? :]]] heheheheh nie no to był żart..
Ja tagze sie pisze hehe bede na 100% o 16 ;]
p.s - Rysiek wezme ci ksiazke twoją a ty jak mozesz wez mi kasete vhs moja ;]]] hehhe
Pozdro for All - Rafcio ;]
KOMUNIKAT ze strony www.um.gliwice.pl :((
Miejski Zarząd Usług Komunalnych w Gliwicach zawiadamia, że w dniach od 23 czerwca do 18 lipca 2003 r. Palmiarnia Miejska będzie zamknięta dla zwiedzających.
W tym czasie przeprowadzane będą ważne zabiegi fitosanitarne. W planie jest również restauracja pawilonów, naprawa urządzeń oraz remont sieci ciepłowniczej. Zapraszamy do zwiedzania Palmiarmi od 19 lipca 2003 r.
hmmm no to co robimy ?? Może zwykłe spotkanie tak sobie połazimy potem pujdziemy sie gdzieś napic czegoś np. "pepsi" :P czy tam pifka ;]]] hehehe
Jak chcecie wybór nalezy do was ?!!
Zainteresowane osoby proszę o ustalenie do jutra w dziale "spotkania" czy przekładamy to do września, czy jednak się spotykamy. Lepiej jak Palmiarnia będzie czynna , ale ja się dostosuję. Pozdrówko! Rysiek