Zobacz pełną wersję : Spotkanie - chorzowskie ZOO
Witajcie,
Proponuje umówić się konkretnie, tak żeby wszyscy zainteresowani mogli przybyć i otworzyć sezon letni. Np. 24.05.2003.
Czekam na odzew.
Pozdrawiam,
Nika
No jak NIKA coś proponuje to odmawiać nie można !!!!
Ja się stawiam na 100%
Pozdrówka
Seb
Moge wpaść? Blisko mam w miare?:)
No to jest nas już dwoje :) czekamy na resztę
Pewnie, wszyscy są mile widziani. Spotykamy się zawsze przed wejściem, przy terrarium z kajmanami
Marcin S-c
30-03-2012, 05:01
KIEDY TO MA BYĆ DOKŁADNIE?
Marcin S-c
30-03-2012, 05:18
chętnie Was poznam - forumowicze sąsiedzi. Myślę ,że otwarcie sezonu w ZOO to super pomysł.
Marcin S-c
30-03-2012, 05:22
cholera, w tych dniach mam sesję egzaminacyjną ale jeśli podacie konkretną godzine to może akurat trafię na "okienko" albo urwę sie z jakiegoś wykładu. naprawdę chciałbym też tam być
Widzę, że chetnych przybywa, co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieję, że uda się zebrać duuuuuuuuuzą ekipę. Sprecyzuję może czas i miejsce:
24.05.2003 r (sobota), pod ZOO (stojąc na wprost gł. wejścia po lewej stronie, przy szklanych terrariach, o godz. 16.00. Co Wy na to?
Pozdrawiam,
Nika
a co to za spotkanie oraganizujecie ?
Wielkie spotkanie TERR(O)RYSTÓW :)
bardzo chetnie sie pojawię, i nie tylko ja:-) pozdrawiam!
YO!
Jesli tylko mi czas pozwoli (ROBOTA :/) to na pewno sie tam zjawie :)
Lukas Cool
30-03-2012, 09:06
Siemka Chorzów jest daleko od Zielonej Góry
Pozdrawiam
Sorry za błędy
micgekon
30-03-2012, 09:31
jak dam rade to też będe
No to i mi wypada się pokazać :-))). Seb, ja nie chcę biegać dookoła zoo dwa razy :-(((. Pozdrówko! Rysiek
Tomek Tasior
30-03-2012, 12:46
szkoda ze jestem z Łodzi bo chetnie bym wpadł .Pozdrawiam i miłej wyprawy
KORSAKOW
31-03-2012, 07:11
OK. ja też postaram się zjawić..
czyli ostatecznie o 16:00 pod terra przy wejściu? moze wpadnie ze mna jeszcze kilka osób:-) pozdrawiam!
Zastanawiam sie czy pogoda sie poprawi do soboty :(. Jak bedzie padało to nici ze spotkania, chyba że macie inne zdanie, ja sie dostosuję.
Pozdrawiam,
Nika
To piszcie - tak czy nie . Czy deszczowa pogoda może zmienić nasze plany ? Ja będę. Pozdrówko! Rysiek
niestety nie uda mi się dotrzeć. miłej zabawy...
YO!
Ja tam deszczu sie nie boje :) Prosze tylko niech ktos podejmie meska decyzje czy w razie deszczowej pogody spotykamy sie w ZOO czy nie ????
Marblo, my jedziemy ! Deszcz nam nie zaszkodzi, a dziewczyny ( NIKA do Ciebie ) zmieszczą się pod naszym parasolem :-))). I tak mamy z Fatmanem sprawę do omówienia i podpisania. Bez względu na pogodę obecność obowiązkowa ! Rysiek
Kto przyjedzie na 16.00 niech potwierdzi. Rysiek
Stawiam sie na 120% - mam nadzieję, że korzystanie z parasolów nie będzie konieczne :)
Pozdrawiam,
Nika
Dzisiaj jest ładnie, więc deszcz nam nie grozi :-). Do jutra. Hej !
Marcin S-c
06-04-2012, 02:55
przykro mi , ale niestety w szkole w sobotę same egzaminy aż do 20,00. Mam nadzieje , że będziecie sie super bawić i na następne spotkanie będę mógł wpaść.
Ja chętnie Was poznałbym, ale... :-((( nie mogę (siła wyższa - małe problemiki ). Mam prośbę do Marblo : porób kilka fotek, jak było, jak wyglądacie i podeślij jak możesz. Dobrze? Pozdrawiam !
:-(((((((
YO!
No to jedziemy na 100% mam jutro wolne zabieramy aparacik i zdamy relacje jak bylo :))))))))))))))
KORSAKOW
07-04-2012, 04:55
bede na 100%