Zobacz pełną wersję : Spotkanie w sprawie protokolu
Rysiu, Marblo, Seb kiedy mozemy sie spotkac zeby podpisac protokol. Bez podpisow chyba nie ma sensu wyslac... Czy pasowalo by Wam w weekend? Np. w parku chorzowskim.
ps. dostalem mailem opinie od dr Jarka, mozna ja bedzie zalaczyc
Ja mogę w sobotę lub niedzielę ale tak gdzieś po południu (17:00 lub później). Czemu nie!! może przy okazji wskoczymy do zoo?
Pozdrówka
Seb
Niedziela mi nie pasuje, bo chrześniak idzie do komunii. Fatman przygotuj więcej kopii. Pozdrówko! Rysiek
Napiszę do Ciebie na gg.
YO!
Ja zdaje sie ze bede mial wolny caly weekend :))))) ale co do soboty to nie moge obiecac na 100%. A do zoo to chetnie sie wybiore.
No to Fatman zróbcie tak jak to omawialiśmy na GG. Jeśli planujesz , że ma to być oryginał to zapraszam w piątek do siebie :-))). Pozdrówko! Rysiek
Ja też chce do ZOO z Wami ale za tydzień (24-25.05). Przyślijcie mi ten protokół meilem. Jak mogę w czymś pomóc to piszcie, chętnie się przyłączę (lepiej późno niż wcale).
Pozdrawiam,
Nika
YO!
Upssssssss..... skleroza ://// W niedziele przeciez ide na urodziny. Ale sobota zapowiada sie na wolny dzien tak ze chyba wybiore sie do ZOO fajnie jak bysmy sie spotkali moze wieksza ekipa :) 4
Ps. Oczywiscie chodzi mi o ZOO w Chorzowie :)
Padła propozycja od NIKI na termin 24-05-2003
odmowa=2karne rundy dookoła zoo biegiem biegiem !!
zgoda= sama przyjemność !!
pozdrówka
Seb_o_ poranku
Seb, ja nie chcę biegać 2x dookoła zoo :-(((. Pozdrówko! Rysiek :-)))))